НАЧАЛО Други

Binance затяга мерките срещу измами

17.10.2018 22:08 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance затяга мерките срещу измами

Chainalysis обявиха, че са си партнират с Binance в <a style="" href="http://www.mondovisione.com/media-and-resources/news/chainalysis-partners-with-binance-to-tackle-global-cryptocur ren cy-money-launderi/” target=”_blank” rel=”noopener”>прессъобщение днес на17 октомври.

Binance, който понастоящем е най-големият в света борса на криптовалути по обем и продължава да се разпространява на различни международни пазари, като се изисква да спазва правилата за борба с прането на пари (AML) и познаването на клиента (KYC).

Чрез анализа в реално време се улеснява този процес, твърди компанията.

Тя използва мониторинг в реално време, за да проследи произхода на всяка сделка, направена на платформата на Binance.

Решението, известно като know-your-transaction (KYT), бе първоначалното обявено през април, се казва в прес-съобщението.

“Бизнесът с криптовалути от всякакъв мащаб е изправен пред едно и също основно предизвикателство: да спечели доверието на регулаторните органи, финансовите институции и потребителите”, коментира в прессъобщението Джонатан Левин, съосновател и главен изпълнителен директор на Chainalysis, добавяйки:

Очакваме мнозина да последват инициативата на Binance, да изградят програми за спазване на AML от световна класа с цел да задоволят регулаторите в световен мащаб и да изградят доверие в големите финансови институции.</s tron g>

Обяснявайки собственото си прилагане на правилата на AML и KYC, Binance предполага, че такива мерки са необходими, за да позволи по-нататъшно разширяване.

“Нашата визия е да осигурим инфраструктурата за блокчейн екосистема и да увеличим свободата на парите в световен мащаб, като същевременно се придържаме към регулаторните мандати в страните, в които работим”, каза финансовия директор на Binance Уеи Жу.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

БРИКС: Ето коя страна е най-големият доставчик на петрол в Китай

През март данните показаха, че Русия е запазила позицията си на основен доставчик на петрол за Китай, като рафинериите са иззели доставки на сорт “Сокол”, които преди това са били блокирани.

30.04.2024 17:00 2 мин. четене

3 причини да купите акции на Advanced Micro Devices

През последните пет години стойността на акциите на Advanced Micro Devices (AMD) е нараснала с 441%, което се дължи главно на успеха й в борбата за пазарен дял срещу Intel при CPU процесорите.

30.04.2024 16:00 3 мин. четене

Проблеми за OpenAI в Европа заради фалшива информация

OpenAI, ръководена от Сам Олтман, е изправена пред правни предизвикателства в Европейския съюз, тъй като Европейският център за дигитални права (NOYB) подава жалба срещу централата за изкуствен интелект.

30.04.2024 14:30 2 мин. четене

Топ 3 дивидентни акции, които биха могли да се повишат с до 75% според Уолстрийт

Инвеститорите от всички сектори постоянно търсят надеждни високодоходни акции, които се отличават с устойчив ръст на дивидентите.

30.04.2024 13:30 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.