НАЧАЛО Други

Capital One прилага патент на система за съвместно удостоверяване базирано на блокчейн

18.08.2018 13:44 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Capital One прилага патент на система за съвместно удостоверяване базирано на блокчейн

Американският банков холдинг Capital One подаде заявление за патент за въвеждането на блокчейн технология в потребителското удостоверяване, съгласно заявка, публикувана на 16-ти август от US


Patent and Trademark Office (USPTO).Според документа разследването е продължение на заявката за патент, подадена от Capital One до USPTO през юни 2017 г. Предложената система е предназначена да получава, съхранява, записва и извлича информация за удостоверяване за потребител в множество платформи базирани на блокчейн.

Подаването казва, че записването на личните данни на потребителите в блокчейн може да “позволи на членовете на системата за удостоверяване да извлекат данни за идентификация на потребителите от база данни, използвайки информацията за удостоверяване.”

Документът дава пример за използване на системата за “удостоверяване в контекста на бизнес процес, който е предмет на законови или регулаторни изисквания”.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Използва ли Китай изкуствен интелект, за да манипулира мнението на хората?

Докладите сочат, че Китай използва тактики на когнитивната война, за да формира обществени убеждения и мнения, без да прибягва до пряка военна конфронтация.

06.05.2024 0:00 2 мин. четене

ETFSwap (ETFS) набира $1 милион, за да застане начело на токенизираната търговия с крипто ETF

ETFSwap (ETFS) набра над $1 милион в текущото си ICO, за да оглави търговията с токенизирани ETF на крипто пазара. Това новаторско развитие за ETFSwap (ETFS) демонстрира нарастващия интерес и доверие към новия подход за предлагане на ETF активи на крипто потребителите.

05.05.2024 21:00 4 мин. четене

Защо сътрудничеството между Китай и Европа е толко важно за световната икономика

Завършването на железопътната линия Унгария-Сърбия, водещ проект на китайската инициатива „Пояс и път“ (BRI), обещава да облекчи умората от пътуването на Балканите.

05.05.2024 19:00 2 мин. четене

Икономиката на Палестина е унищожена заради войната с Израел

Неотдавнашен доклад на ООН разкрива, че израелската офанзива в ивицата Газа е причинила значителни затруднения в социално-икономическото развитие на Палестина, които се равняват на повече от 20 години спад.

05.05.2024 18:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.