НАЧАЛО Алткойни

ETC/USD и XRP/USD на Bittrex

08.08.2018 22:08 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
ETC/USD и XRP/USD на Bittrex

На 8-ми август Bittrex, една от водещите платформи за обмен по света, обяви, че ще пусне чифтове с USD за XRP [XRP] и Ethereum Classic [ETC]. Пускането ще се случи на 20-ти август 2018 г.

Платформата за обмен обяви на Twitter:

Пригответе се – добавяме към @BittrexExchange повече пазари в щатски долари (USD). На 20-ти август стартираме пазари в USD (фиат) за ETC & XRP.

Bittrex заявил, че причината за добавянето на двойките за търговия XRP / USD и ETC / USD на платформата е да се даде възможност на клиентите да купуват криптовалути с USD директно и да осигурят двойки с USD за клиенти, които ще бъдат регистрирани само на тяхната платформа.

Платформата за обмен също така посочи, че двойките в щатски долари са стъпка към приемането на блокчейн технологията. Това би намалило и доминантността и влиянието на конкретна криптовалута в крипто пространството.

Bittrex заяви:

Ще продължим да добавяме токени на нашите пазари в щатски долари, осигурявайки на нашите клиенти още по-удобни, бързи и сигурни опции за търговия, както и достъп до някои от най-иновативните блокчейн проекти в света.

Платформата за обмен обяви, че ще отвори доларовия пазар за своите клиенти. Клиентите могат да се възползват от услугата “търговия само с долари” или “търговия с долари, теглене и депозит”, предоставена от платформата.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Binance премахва тези 5 криптовалути от фючърсната си платформа

Binance Futures, подразделението за търговия с фючърси на крипто борсата Binance, представи оперативни корекции, които ще засегнат няколко безсрочни договора.

06.05.2024 17:00 2 мин. четене

Tesla на Илон Мъск официално добави плащания с Dogecoin

Tesla, ръководена от Илон Мъск, въведе Dogecoin като официален метод за плащане на своя уебсайт. Страницата за плащания е преработена, за да включи Dogecoin – любимата меме монета на голяма част от крипто общността.

06.05.2024 13:35 1 мин. четене

Тези 4 проекта ще отключат токени на стойност над $2 милиарда този месец

Според данни на Token Unlocks през май ще бъдат пуснати значителни количества токени от различни крипто проекти, като водещи ще бъдат Aavo, Pyth Network, Memecoin и Starknet.

06.05.2024 9:30 2 мин. четене

Най-големият алткойн сезон се задава на хоризонта според крипто експерт

Скорошният скок на Биткойн (BTC) до рекордно високата стойност от $73,750, последван от спад до $57,000, постави основите на това, което мнозина в криптовалутната общност очакват като начало на алткойн сезона.

06.05.2024 8:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.