НАЧАЛО Алткойни

Основателят на TechCrunch: да изпратиш $50 милиона в XRP отнема 3 секунди и струва 30 цента

07.08.2018 11:49 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Основателят на TechCrunch: да изпратиш $50 милиона в XRP отнема 3 секунди и струва 30 цента

Основателят на TechCrunch Майкъл Арингтън казва, че XRP е най-добрият начин да се преместят пари от единия край на света в друг.

В ново интервю с Blockinpress, Арингтън обясни защо неговият крипто хедж фонд Arrington XRP Capital избра да се деноминира в XRP.

Така, искахме да бъдем първият хедж фонд, който да се деноминира не в долари или друга фиатна валута, а в действителна криптовалута. Знаем, че XRP е най-доброто за това, защото изглежда, това е малко по-централизирано от, да речем, Биткойн. Много хора в САЩ обаче не харесват това. Но ако трябва да преместите някои пари много евтино и много бързо, няма нищо по-добро от XRP.

“Когато наистина трябва да слезем и да прехвърлим пари от нашите LP към нас, от нас към нашите компании, от нас обратно към нашите LP – когато се надяваме да спечелите пари за тях – това е просто фантастично. “

Арингтън казва, че първата сделка на компанията му включва прехвърляне на 50 милиона долара. XRP улесни трансфера с огромни разходи и спестяване на време в сравнение с традиционните начини за придвижване на пари.

Първото ни затваряне беше над 50 милиона долара и ние прехвърлихме тези пари за 3 секунди и струваше като 20 или 30 цента да се движат тези $ 50 или малко повече от милион долара. Биткойн и Етер не могат да се сравняват с това.

Средната такса Биткойн скочи до $ 54,90 през декември, според BitInfoCharts. Този брой оттогава спадна до $ 0.55.

https://youtu.be/AXxdS6U27_c

Въпреки афинитета на хедж фонда към използването на XRP , компанията не се страхува да държи други криптота. Арингтън твърди, че фирмата в момента държи повече BTC от всяка друга валута.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Dogecoin продължава да доминира пазара на меме криптовалутите – какво ни очаква в бъдеще?

Dogecoin (DOGE), меме криптовалутата, остава в центъра на вниманието по време на продължаващото възстановяване на пазара, демонстрирайки забележителни печалби, тъй като се стреми да надмине нивото на съпротива от $0.20.

05.05.2024 23:00 2 мин. четене

Ценни книжа ли са Етериум и XRP? Ето какво мисли директора на Ripple

Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) е в постоянен конфликт с крипто индустрията, особено по отношение на класификацията на определени криптовалути.

05.05.2024 22:00 2 мин. четене

Cardano: Последни развития и перспективи за бъдещето

През април InputOutput, организацията зад блокчейн разработката на Cardano (ADA), разкри старта на пет проекта чрез социалната мрежа X.

05.05.2024 20:00 2 мин. четене

Партньорството между Cardano и Биткойн Кеш е възможно според Чарлс Хоскинсън

Чарлз Хоскинсън, създателят на Cardano (ADA), наскоро проучи интереса към потенциално сътрудничество с Биткойн Кеш (BCH).

05.05.2024 13:01 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.