НАЧАЛО Алткойни

Румънски обмен добавя XRP

20.07.2018 21:34 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Румънски обмен добавя XRP

CoinFlux, базиран в Румъния крипто обмен, обяви, че отсега нататък ще предлага подкрепа за търговията с XRP.

Търговците, които желаят да сключват сделки с XRP на борсата, трябва да имат минимална транзакционна стойност от 20 EUR.

Поради популярното търсене, добавихме Ripple търговия на CoinFlux.

“За да купите / продадете XRP чрез CoinFlux, ще ви трябва активен профил. Минималната стойност на транзакцията е 20 евро “, гласи публикация, направена на блога Medium на компанията.

Ripple е система за сетълмент, обмен на валута и преводи, разработена от едноименната компания. Известен също като Ripple протокол за транзакции (RTXP) или протокола Ripple, той е създаден на разпространен интернет протокол с отворен код, консенсусен леджър и неговия крипто актив е известен като XRP.

Тяхната мрежа се използва предимно от финансови институции и платежни услуги. Споменатите институции и доставчици са свързани чрез разпределената счетоводна технология на Ripple и последователния набор от правила. Мрежата обработва проследими плащания в реално време на глобално ниво.

След няколкоседмични тестове, екипът на CoinFlux препоръча на потребителите, които търсят подходящ XRP портфейл, да използват Toast Wallet. Портфейлът е безплатен, с отворен код и е съвместим с основните операционни системи.

CoinFlux е най-голямата платформа за обмен на крипто-монети в Румъния. Тя е създадена през 2015 г. със седалище в град Клуж. Наскоро тя промени своя визуален дизайн и лицето на компанията. Новото оформление, цветове и теми бяха изпълнени специално, за да направят сайта по-полезен за потребителите.

Компанията предоставя на търговците си платформа за трансферен посредник на криптовалути и локалната фиатна валута. Те предлагат и удобни RON (Румънска лея) и SEPA плащания с банките, които оперират в ЕС. В допълнение към XRP , CoinFlux предлага търговска подкрепа за BTC, ETH, ETC и LTC.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

XRP е “мъртва” криптовалута според анализатор

През последните месеци XRP отбеляза сравнително слаби ценови движения, въпреки потенциала си за практическо приложение в реалния свят.

05.05.2024 0:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на меме криптовалутата PEPE

Макар и пазарът на криптовалути да се е отклонил леко от своя рязък подем, един алткойн успява да привлече вниманието на инвеститорите.

04.05.2024 23:30 2 мин. четене

Инвестиционният гигант Pantera Capital обяви подкрепата си за TON

Pantera Capital, известна компания за рисков капитал, фокусирана върху крипто инвестициите, наскоро вложи неразкрита сума в Telegram Open Network (TON).

04.05.2024 23:30 1 мин. четене

EigenLayer променя плановете си за своя airdrop след недоволството на крипто общността

EigenLayer, водещ протокол за рестейкинг на Етериум, обяви значително разширяване на първоначалното си разпространение на EIGEN токени в отговор на критиките на общността.

04.05.2024 22:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.