НАЧАЛО Други

Федералният резерв добавя индекси на цените на крипто

21.06.2018 21:55 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Федералният резерв добавя индекси на цените на крипто

Щатският филиал на Федералния резерв на САЩ е добавил към своята богата база данни за изследвания четири криптовалути.

Федералната резервна икономическа информация (FRED), база данни управлявана от Банката на федералния резерв на Сейнт Луис, ще включва данни за ценообразуване на BTC, Етериум (ETH), Биткойн Кеш (BCH) и Лайткойн (LTC) , с данни от далечната 2014 г. в случай на “bitcoin”.

Данните са получени от базираната в Сан Франциско криптовалута и брокерска платформа Coinbase и се актуализират ежедневно в 5 ч. PST.

Предполага се, че Федералната резервна банка в Сейнт Луис би могла да добави данни за ценообразуване за “Етериум Класик” (ETC), след като официално ще бъде обявен от Coinbase на платформата му, което се очаква да се случи в близко бъдеще.

Федералната резервна банка в Сан Франциско публикува доклад, в който се твърди, че истинската стойност на Биткойн е $ 1,800, цифра, която грубо корелира с цената на минното дело. Банката стигна до тази цифра, като оцени котировката с подобни показатели, като тези, които често се прилагат за стоки като злато и нефт.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Руснаците се връщат у дома, за да подхранят военната икономика на Путин

На фона на продължаващия конфликт, произтичащ от инвазията на Русия в Украйна, значителен брой руснаци, оценени на до един милион, потърсиха убежище в чужбина.

03.05.2024 9:00 2 мин. четене

Манипулирани ли са цените на акциите на мeдийната компания на Доналд Тръмп?

Неотдавнашното IPO на Trump Media & Technology Group (DJT) изведе социалната медийна платформа на Доналд Тръмп, „Truth Social“, на публичния пазар с първоначална цена над $70 на 26 март.

03.05.2024 8:30 1 мин. четене

БРИКС: Огромен ръст на търговията между Китай и други членки на съюза през Q1

Според митническата администрация на Китай (GAC), търговията между Китай и други членове на БРИКС е нараснала до 1.49 трилиона юана (~$209.7 милиарда) през първото тримесечие (Q1) на тази година, отбелязвайки ръст от 11.3% на годишна база.

03.05.2024 7:00 1 мин. четене

Правителството на САЩ с последни аргументи в делото срещу Google

Правителството на САЩ представи антитръстовото си обвинение срещу Google на Alphabet по време на заключителните аргументи в четвъртък (2 май), с което ще приключи съдебният процес, започнал на 12 септември.

03.05.2024 5:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.