НАЧАЛО Други

Кърт Ръсел във филм за крипто

15.06.2018 23:25 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Кърт Ръсел във филм за крипто

Холивудската звезда Kurt Russel е един от редица изпълнители, които ще играят в предстоящия филм на за крипто.

Филмът, озаглавен “Крипто”, ще включва Ръсел, както и Алексис Бледел, Джереми Харис и Люк Хемсуърт. Hollywood Reporter отбеляза, че филмът се фокусира върху млад агент борещ се с прането на пари. В ролята на агента е Beau Knapp. Неговият герой се завръща в родния си град Ню Йорк, за да разследва случая на корупция и измама. Ръсел играе бащата на агента, според пресата.

Продуцентите на “Крипто” го наричат ​​”трилър във вената на фирмата и момичето с драконовата татуировка”. Филмът е написан от Карли Еубанк и Дейвид Флърио.

“Криптовалутите са завладяли вниманието и въображението на потребителите и предприемачите по целия свят, но никога не е била изследвана във филм по такъв ненатрапчив и вълнуващ начин”, каза Jordan Yale Levine, един от продуцентите на филма.

Независимият филм понастоящем се снима в Ню Йорк, като датата на премиерата не е обявена.

Крипто може да бъде един от най-известните фокусирани върху крипто филми досега, не че са много. Миналата година се съобщи, че братята Коен – режисьорите зад филми като The Big Lebowski и No Country For Old Men – работят по филм за The Silk Road.

И все пак Крипто не е първия филм, чиято основна тема са криптовалутите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

БРИКС: Огромен ръст на търговията между Китай и други членки на съюза през Q1

Според митническата администрация на Китай (GAC), търговията между Китай и други членове на БРИКС е нараснала до 1.49 трилиона юана (~$209.7 милиарда) през първото тримесечие (Q1) на тази година, отбелязвайки ръст от 11.3% на годишна база.

03.05.2024 7:00 1 мин. четене

Правителството на САЩ с последни аргументи в делото срещу Google

Правителството на САЩ представи антитръстовото си обвинение срещу Google на Alphabet по време на заключителните аргументи в четвъртък (2 май), с което ще приключи съдебният процес, започнал на 12 септември.

03.05.2024 5:00 2 мин. четене

Рапарът Еминем влиза в партньорство с Crypto.com

Известният американски рапър Еминем наскоро си партнира с Crypto.com, която популяризира кампанията си „Съдбата обича смелите“.

03.05.2024 4:00 1 мин. четене

Разработчиците на RippleX разкриха иновативно предложение за нов кредитен протокол

Разработчиците на RippleX разкриха иновативно предложение, целящо въвеждането на революционен роден протокол за кредитиране, наречен XLS-66d.

03.05.2024 3:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.