НАЧАЛО Други

Още 7 документални филма за Биткойн

13.06.2018 14:12 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още 7 документални филма за Биткойн

Като продължение на предишната статия за най-добрите филми за Биткойн , ще ви представим още 7, които си заслужават гледането:


  1. 1. Banking on Bitcoin (2016)

https://youtu.be/0Mg2WXCGQgo

Във филма става въпрос за началото на Биткойн и как валутата еволюира в това, което е днес. Режисьорът е Christopher Cannucciari а самата продукция е разпространена от Gravitas Ventures. Във филма участват много от най-ранните инвеститори на Биткойн като Charlie Shrem, Erik Voorhees, Gavin Andresen, David Chaum и близнаците Winklevoss. Banking on Bitcoin беше пуснат в Netflix и осигури на много хора въведение в света на крипто.

2.  The Bitcoin Gospel (2015)

https://youtu.be/8zKuoqZLyKg

Документалният филм, в който участва Roger Ver, беше излъчен от холандската телевизия VPRO. Ver демонстрира на хората в Холандия, как Биткойн транзакциите работят, като използва своят смартфон и домашна кино система.

3. The Bitcoin Story (2015)

https://youtu.be/pOyO_GMO4Ww

Бързо развиващ се мини сериал за разговори, за създаването на Биткойн , самата технология, политика и и перспективата за трансформиране на финансови услуги. Водещи технолози, предприемачи и рискови капиталисти предлагат тяхната гледна точка.

4. Ulterior States (2015)

https://youtu.be/yQGQXy0RIIo

Филмът представлява аргументативен документален проект. Включени са проучвания, интервюта, сесии в различни студия. Този разследващ процес показва и някои истински разговори с лидерите в Биткойн  екосистемата.

5. Magic Money: The Bitcoin Revolution (2017)

https://youtu.be/PVo5wCSnmSs

Magic Money е документален филм изследващ мистериозните корени на Биткойн , неговата роля в обществото и как тази валута може да промени бъдещето. Актьорски състав: Jeff Berwick, Trace Mayer, Tone Vays.

6.  The Bitcoin Experiment (2016)

https://youtu.be/NYWvP79qQnw

Amund Sjølie Sveen ни кани на пътуване през Осло, Копенхаген, Гьотебург, Стокхолм и други шведски градове. По пътя се търсят околни среди и срещи с хора, които имат отношения с биткойн, като потребители, адвокати, държавни служители, ентусиасти и скептици.

7. The Bitcoin Phenomenon (2017)

https://youtu.be/6pWblf8COH4

Продуциран за SQ1.tv, този документален филм за Биткойн гледа на историята, идеологиите и конфликта между политиките на ранните хора, които го интегрират и рисковите капиталисти/предприемачи, които натискат за да може криптовалутата да стане mainstream.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Джак Дорси защитава политиките на Block на фона на обвиненията срещу компанията

По време на разговора за приходите на Block Inc. за първото тримесечие главният изпълнителен директор Джак Дорси засегна възможността за разследване от страна на Министерството на правосъдието.

03.05.2024 22:00 1 мин. четене

Волатилността на японската йена изглежда притеснителна

Йената, която в момента е на най-ниската си точка от 1990 г. насам, преживя най-значителното си седмично колебание на цената от 2022 г. насам, а Японската централна банка се намеси на пазара за първи път от 1998 г. насам.

03.05.2024 20:30 2 мин. четене

БРИКС: Важно съобщение за новата валута на съюза

БРИКС активно се стреми към установяването на нова валута на световната сцена, целяща да оспори господството на щатския долар.

03.05.2024 19:00 1 мин. четене

Директорът на Apple критикува министерството на правосъдието на САЩ

Apple обяви приходите си за второто фискално тримесечие на 2024 г., като надхвърли очакванията с приходи в размер на $90.75 милиарда.

03.05.2024 18:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.