НАЧАЛО Други

Binance ще предлага валутни двойки с EUR

12.06.2018 0:53 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance ще предлага валутни двойки с EUR

През последните шест месеца се наблюдава сериозен спад на крипто-пазара.

Binance, управляваща една от най-големите крипто-борси в света, съобщи, че потребителската база се е увеличила четирикратно от началото на годината. Платформата вече има 9 милиона потребители, сравнение с януарските 2 милиона, според Bloomberg. Този ръст обаче не се отрази в печалбите на дружеството, тъй като обемът на търговията спадна рязко в сравнение с декемврия. Binance реализира печалба от $150 милиона през първото тримесечие. Печалбите за четвъртото тримесечие за 2017-та са $200 милиона. Фирмата твърди, че средната стойност на дневния обем на търговията е около 1,4 милиарда долара.

Това ще рече, че дневният обем на търговията на Binance вероятно ще претърпи своеобразен ренесанс в близкото бъдеще. Това ще стане благодаренние на плана за пускане на първите си чифтове за търговия, които ще бъдат регистрирани срещу еврото. Досега платформата предлагаше само двойки крипто-крипто.

Binance откри офис в Малта, където е гласувано про-крипто законодателство. Ръководители на компанията са били ангажирани с дискусии с регулаторите и потенциални банкови партньори в Тайван.

Binance наскоро стартира и фонд за рисков капитал, за който се твърди, че ще инвестира 1 милиард долара в блокчейн стартъпове и ICO-та.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Австралийския изисква от крипто борсите да предадат информация за всички техни клиенти

Съобщенията сочат, че Австралийската данъчна служба (ATO) е поискала лични данни и подробности за транзакциите от крипто борсите за до 1.2 милиона сметки.

07.05.2024 19:30 1 мин. четене

Националната банка на Швейцария проучва начини да токенизира финансови активи

Председателят на Швейцарската национална банка Томас Джордан разкри в понеделник, че банката проучва оптималните методи за дигитално токенизиране на финансови активи с цел повишаване на сигурността и ефективноста на плащанията.

07.05.2024 19:00 2 мин. четене

Защо Саудитска Арабия увеличава цените на петрола за пазарите в Азия

Саудитска Арабия повиши цената на петрола си за клиенти в Азия, включително Китай, преди предстоящата среща на ОПЕК+ относно производствените цели.

07.05.2024 18:30 3 мин. четене

Крипто борсата Crypto.com достигна 100 милиона потребители по целия свят

На 6 май 2024 г. Crypto.com, известна крипто борса, гордо обяви, че е надхвърлила 100 милиона потребители в световен мащаб.

07.05.2024 17:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.