НАЧАЛО Други

Протест срещу Биткойн от доставчик на хеширана мощност

27.05.2018 19:01 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Протест срещу Биткойн от доставчик на хеширана мощност

Биткойн и алткойните изискват хеширана мощност за да се копаят.

Тази мощност копае нови крипто токени, изчислява блоковете, избутва транзакциите, които се добавят към блокчейна и продължава с процеса. Колкото по-голяма е хеширана мощност, толкова по-ефективна е мрежата. Такъв водещ доставчик на мощност е Genesis Mining, които са предприели PR на следващото ниво.

Те наскоро известиха:

Искахме да напомним на хората, че имат избор. В тази възраст само банките смятат, че 19% такси за изпращане на пари в Мексико са справедливи.

Заедно с това добавиха и клип на събитието “Банкерите срещу Биткойн“, което се проведе в средата на май.

Това събитие е било за добиване на популярност и канал за осведоменост за хора, които не са запознати с противоречията в света на криптовалутите. Изпълнителният директор на Genesis Mining организира легитимен уебсайт, който обсъжда със саркастично съзнание биткойн, като се противопоставя на това.

Този протест се превръща в шега, въпреки че хиляди хора се присъединиха към протеста срещу Биткойн, използвайки лозунги и диаграми, които често се използват от банкери. Мнозина експерти смятат, че поддръжниците на “царя на криптовалутите”, които тровят банкери, като се противопоставят на Биткойн, е прикрита ирония.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Джак Дорси защитава политиките на Block на фона на обвиненията срещу компанията

По време на разговора за приходите на Block Inc. за първото тримесечие главният изпълнителен директор Джак Дорси засегна възможността за разследване от страна на Министерството на правосъдието.

03.05.2024 22:00 1 мин. четене

Волатилността на японската йена изглежда притеснителна

Йената, която в момента е на най-ниската си точка от 1990 г. насам, преживя най-значителното си седмично колебание на цената от 2022 г. насам, а Японската централна банка се намеси на пазара за първи път от 1998 г. насам.

03.05.2024 20:30 2 мин. четене

БРИКС: Важно съобщение за новата валута на съюза

БРИКС активно се стреми към установяването на нова валута на световната сцена, целяща да оспори господството на щатския долар.

03.05.2024 19:00 1 мин. четене

Директорът на Apple критикува министерството на правосъдието на САЩ

Apple обяви приходите си за второто фискално тримесечие на 2024 г., като надхвърли очакванията с приходи в размер на $90.75 милиарда.

03.05.2024 18:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.