НАЧАЛО Биткойн

Как да получите безплатен Биткойн

27.04.2018 18:07 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Как да получите безплатен Биткойн

Можете ли да получите безплатен Биткойн? Да. Всъщност, вероятно е по-лесно, отколкото очаквате.

Но не и астрономически количества. Не очаквайте да забогатеете. За тази цел, ще се наложи да вложите сериозен труд и да рискувате много.

Ще изброим пет начина, по които може да се сдобиете с BTC безплатно.

Bitcoin faucets(кранчета) 

Bitcoin faucetе е функция на уеб сайтове, от които постоянно капе Биткойн. Например, такъв уебсайт може да даде малко Биткойн на всеки няколко минути.

Това обикновено е изключително малка сума, равна на няколко цента или долар, дадена на един потребител на всеки няколко минути.

Това често се прави като промоционална функция. Ако “кранчето” генерира трафик на уебсайт, това може да доведе до увеличаване на ангажираността. В резултат на това, се получават по-високи рекламни приходи или други ползи за собствениците на сайта.

Биткойн игри

Игрите могат да дават минимални суми Биткойн като награда. Те обикновено са изпълнени и с реклами.

Работи подобно на Биткойн кранчета. Бонусът окуражава хората да играят и да гледат реклами, така че играта изглежда като чудесен начин рекламодателите да достигат до хората.

Ако нямате нищо против да гледате реклами, да се “наслаждавате” на играта, която играете и имате много време да убиете, малките награди могат в крайна сметка да се натрупат.

Копаене

Преди няколко години може да сте успели да направите стотици Биткойни чрез копаене от домашен компютър.

Тези дни е много по-трудно. Минната мрежа е доминирана от големи играчи със стотици хиляди долари, вложени в изчислителна мощност, посветена на минното дело.

За да реализирате печалба от минното дело, трябва да имате много мощен хардуер. В противен случай ще изхарчите повече за електричество, отколкото ще спечелите от копаене.

Партньорски/affilliate програми

Това вероятно е най-лесният начин да получите Биткойн, който всъщност си заслужава. Партньорските програми се използват в почти всички индустрии.

Например, може да насочите приятел към услуга и след това и двамата да получите отстъпка, натрупвате точки за награди или получавате бонус във формата на BTC.

Като се регистрирате в Coinbase чрез affilliate линк, можете да получите безплатен бонус от 10 долара.

Да ви се заплаща директно в Биткойн


Ще ви се наложи да свършите работа, но технически вие бихте работили за Биткойн от кранче или като награда за игра. Така че, защо да не вложите малко усилие за по-сериозна награда?

Има различни начини да направите това. Можете да направите едно от следните неща:

  1. Да искате Биткойн дарения на вашия сайт, чрез адрес на портфейла и QR код.
  2. Работа за компания, която плаща директно в Биткойн. Това са предимно работи на свободна практика (freelance).
  3. Помолете работодателя си да ви плати в Биткойн. Ако наистина искате, може да поискате част от вашате заплата в Биткойн. Въпреки че вероятно, на този етап, повечето работодатели ще кажат “не”.

Стойността на bitcoin може да се вдигне десетократно, но 10 цента от печалбата, която сте спечелили от играта, все още ще струва един долар.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн ETF на BlackRock за първи път регистрира изходящи потоци

Фондът iShares Bitcoin Trust (IBIT) на BlackRock преживя първия в историята си ден на отлив – на 1 май фондът преживя изходящи потоци от $36.9 милиона.

02.05.2024 15:30 1 мин. четене

Втората най-голяма банка в Европа инвестира в Биткойн ETF

Спот Биткойн ETF в САЩ регистрираха значителни изходящи капиталови потоци, което показва промяна в настроенията на инвеститорите.

02.05.2024 15:00 2 мин. четене

Ето защо цената на Биткойн може да е достигнала дъното

Между 30 април и 1 май Биткойн преживя значителен срив, като отбеляза 11.5% спад до $56,522. Този срив доведе до ликвидиране на лонг позиции с ливъридж на обща стойност $172 милиона.

02.05.2024 14:30 2 мин. четене

Бомбастична прогноза за цената на Биткойн от Кати Ууд

Главният изпълнителен директор на ARK Invest Кати Ууд преразглежда прогнозата си цената на Биткойн (BTC), очаквайки ръст, предизвикан от засиленото институционално участие във водещата по пазарна капитализация криптовалута.

02.05.2024 12:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.