НАЧАЛО Други

Терминали за обмен на крипто

26.04.2018 20:56 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Терминали за обмен на крипто

Компания създаде терминал за обмен на криптовалути. Тя започна да раздава ранните версии на своя хардуер на световните лидери в индустрията.

Blockchain Terminal казва, че няколко алфа терминала вече се използват – а в момента в Ню Йорк се строят 200 бета машини.

Неговият хардуер обединява данни за пазара от повече от 60 борси, както и подробности за предстоящите ICO-та. По този начин, дават на инвеститорите достъп до стотици криптовалути в “сигурна и наблюдавана среда”.

Председателят на компанията Боб Бономо каза на cointelegraph:

“Опитваме се да донесем стабилност, отчетност и прозрачност на тази нова и вълнуваща екосистема и дигитална валутна общност”.

В помощ на институционалните инвеститори да приемат криптото

Много институции не могат да купуват, търгуват и инвестират, защото са оборудвани с инструменти, които не са подходящи за анализ на тези активи и за извършване на сделки.

Компанията твърди, че мост между крипто пазарите и институционалните инвеститори ще бъде построен чрез ComplianceGuard. Тази технология осигурява необходимите за да могат инвеститорите да “участват уверено в покупките на криптовалута”.

Екосистемата на Blockchain Terminal е оборудвана с магазин за приложения с отворен код. Така ще може да се изгради софтуер, който да отговаря на индивидъалните нуждите на инвеститорите.

Blockchain Terminal каза, че се стартира в момент, когато хедж фондовете изпитват криза на доверие. С високи такси и слаби нива на производителност, приблизително 112 млрд. долара излезнаха от индустрията.

Още с първите тестове на хардуера им, компанията вече мисли напред.

Първоначално, машините ще бъдат оборудвани с USB портове, за да се гарантира съвместимост. С течение на времето интерфейсът ще бъде достъпен на мобилни и таблетни устройства.

Първоначалното предлагане на монети на Blockchain Terminal приключва на 30-ти април. Според компанията, публичното и частното предлагане са били изключително успешни.

С поглед към бъдещето, компанията се надява да стартира версия, подходяща за търговия на дребно.

През последните седмици екипът на Blockchain Terminal посетиха крипто конференции в Северна Америка, Европа, Азия и Близкия изток.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Фондовият пазар в Китай започва да се възстановява

Изглежда, че китайският фондов пазар се отърсва от репутацията си на „неинвестируем“, благодарение на икономическото съживяване и ралито, което може да има още много възможности за развитие.

06.05.2024 21:30 2 мин. четене

Топ 4 фактора, които могат да разтърсят финансовите пазари

Наскоро Capital Economics очерта серия от потенциални рискове, които биха могли бързо да влошат финансовите условия въпреки настоящата стабилност на пазара и икономиката.

06.05.2024 21:00 2 мин. четене

Крипто борсата Crypto.com разширява партньорството си с Формула 1

Crypto.com, водеща борса в сферата на дигиталните валути, се подготвя да засили рекламните си усилия в спортната сфера и по конкретно Формула 1, за да засили глобалната си разпознаваемост.

06.05.2024 20:30 1 мин. четене

Ето какво тежи най-много на икономиката на Китай

Най-новото тримесечно проучване на централната банка в Китай показва, че домакинствата продължават да изпитват затруднения поради отслабения пазар на труда, което води до сравнително ниски разходи за потребление, тъй като хората са склонни да дават приоритет на спестяванията.

06.05.2024 19:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.