НАЧАЛО Алткойни

Ръководител на Fujitsu се присъединява към фондация IOTA

09.04.2018 15:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ръководител на Fujitsu се присъединява към фондация IOTA

Блокчейн организацията с нестопанска цел, фондацията "IOTA", продължи своите високо приоритетни назначавания на 9-ти Април, като назначават д-р Ролф Вернер, ръководител на Fujitsu за Централна Европа.

В публикация в блоговете, директорите казаха, че “несравнимият ентусиазъм и стремеж на Вернер” ще донесе голяма стойност на проекта IOTA, тъй като той продължава да затвърждава водещата си роля в DLT пространството.

Докато работи като председател на Управителния съвет на Fujitsu Technology Solutions, Вернер представлява второто забележително назначаване на персонал за работа в интернет фокусирано върху IOTA от началото на 2017 г.

През януари, проектът приветства главния дигитален офицер на Volkswagen, Йоан Юнгуърт, в неговия съвет от консултанти.

Централното предлагане на IOTA е “Tangle”, така наречения портфейл, който е независим от блокчейн и developer-ите твърдят, че е обещаващо за различни сектори на глобалната икономика, които също се разглеждат от “традиционната” блокчейн технология. Коментирайки назначаването му, изглежда, че Вернер споделя вярванията им. “Възможностите за децентрализирани и защитени приложения, базирани на IOTA Tangle като разпределена калкулативна технология, са огромни”, спомена той.

“Те далеч надхвърлят плащанията от машина към машина и включват, например, мониторинг на веригата за доставки и сигурно управление на идентичността, само за да назове няколко”

Самата компания Fujitsu също е активна в сферата на блокчейн сферата, като миналия месец отвориха “Център за блокчейн иновации” в Белгия.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Dogecoin продължава да доминира пазара на меме криптовалутите – какво ни очаква в бъдеще?

Dogecoin (DOGE), меме криптовалутата, остава в центъра на вниманието по време на продължаващото възстановяване на пазара, демонстрирайки забележителни печалби, тъй като се стреми да надмине нивото на съпротива от $0.20.

05.05.2024 23:00 2 мин. четене

Ценни книжа ли са Етериум и XRP? Ето какво мисли директора на Ripple

Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) е в постоянен конфликт с крипто индустрията, особено по отношение на класификацията на определени криптовалути.

05.05.2024 22:00 2 мин. четене

Cardano: Последни развития и перспективи за бъдещето

През април InputOutput, организацията зад блокчейн разработката на Cardano (ADA), разкри старта на пет проекта чрез социалната мрежа X.

05.05.2024 20:00 2 мин. четене

Партньорството между Cardano и Биткойн Кеш е възможно според Чарлс Хоскинсън

Чарлз Хоскинсън, създателят на Cardano (ADA), наскоро проучи интереса към потенциално сътрудничество с Биткойн Кеш (BCH).

05.05.2024 13:01 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.