Home

5 от най-важните отключвания на токени, които да следите през тази седмица

13.10.2024 20:00 2мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
5 от най-важните отключвания на токени, които да следите през тази седмица

Отключването на токени се отнася до процеса на освобождаване на предварително заключени токени по силата на конкретни споразумения за набиране на средства.

Проектите обикновено планират тези операции стратегически, за да избегнат пазарния натиск и да стабилизират цените на токените.

Въпреки това фактори като ограничена ликвидност или ранно прибиране на печалби от страна на инвеститорите могат значително да повлияят на динамиката на активите. По-долу са представени пет важни отключвания на токени, които трябва да се следят през следващата седмица:

Axie Infinity (AXS)

Axie Infinity, разработена от Sky Mavis, е водеща блокчейн игра от типа Play-to-Earn, в която играчите събират, развъждат и се бият със същества, наречени „axies“. Играта набра популярност благодарение на увлекателния си геймплей и възможността да се печелят награди. AXS, родния токен на платформата, се използва за управление и развитие на платформата. На 14 октомври ще бъдат отключени 9.25 милиона AXS, които ще бъдат разпределени между стейкърите и екипа за разработка.

Starknet (STRK)

Starknet работи по ZK-Rollup решение от втори слой за мащабиране на децентрализирани приложения на Етериум. След успешен инвестиционен кръг токените STRK бяха въведени като съществени за децентрализацията на мрежата. На 15 октомври 64 милиона STRK токена ще бъдат отключени и разпределени на ранните сътрудници и инвеститори.

EigenLayer (EIGEN)

EigenLayer, протокол за повторен стейкинг на Етериум, наскоро пусна своя токен EIGEN на големи борси. На 15 октомври ще бъдат отключени 11.22 милиона EIGEN, чиято стойност към момента на писане на статията е приблизително $43.9 милиона. Тези токени са заделени за инициативи на общността, което намалява вероятността от значително въздействие върху цената.

Arbitrum (ARB)

Arbitrum, популярно решение от втори слой на Етериум, ще отключи 92.65 милиона ARB на 16 октомври с текуща стойност около $49.42 милиона. Отключените токени ще бъдат разпределени между екипа, консултантите и инвеститорите.

ApeCoin (APE)

ApeCoin, роден в екосистемата Ape на Yuga Labs, ще отключи 15.6 милиона токена на 17 октомври. Тези токени ще бъдат разпределени между хазната, основателите, членовете на екипа и сътрудниците. В исторически план ApeCoin е преживявал спад на цените след големи отключвания, така че това събитие може да повлияе на ценовата му динамика.

Макар че отключването на токени често се разглежда като неблагоприятно, добре планираният график може да бъде от полза за проекта, като мотивира екипа, ангажира общността и подкрепя дългосрочния растеж, свързан с ключови етапи и разработки.

Източник

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

EigenLayer не успя да оправдае очакванията на инвеститорите според експерт

Според Алекс Обчакевич, основател на украинско-австрийската компания за анализи Obchakevich Research, EigenLayer (EIGEN), известен блокчейн протокол, който се фокусира върху възстановяването в рамките на екосистемата на Етериум, не е оправдал очакванията на инвеститорите.

13.10.2024 16:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Фондация Avalanche търси одобрение от съда за обратно изкупуване на AVAX токени

Фондация Avalanche разкри плановете си да изкупи обратно всички AVAX токени, които са били продадени на Luna Foundation Guard (LFG) преди април 2022 г.

13.10.2024 15:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Крипто инвеститор реализира 28,900% печалба за по-малко от година

Един виден инвеститор привлече вниманието, като реализира забележителна печалба от SPX токените, свързани с мрежата на Solana.

13.10.2024 13:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Кога ще бъде пуснат в продажба подкрепеният от Тръмп World Liberty токен?

World Liberty Financial, проект за децентрализирани финанси (DeFi), свързан с бившия президент Доналд Тръмп, скоро ще пусне своите токени.

13.10.2024 12:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.