Home

Америка ще страда ако Тръмп загуби изборите – Илон Мъск

09.10.2024 9:00 2мин. четене Alexander Zdravkov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Америка ще страда ако Тръмп загуби изборите – Илон Мъск

Илон Мъск наскоро проведе разговор с Тъкър Карлсън, по време на който изрази силната си подкрепа за президентските амбиции на Доналд Тръмп.

Той предупреди, че евентуална загуба на бившия президент на предстоящите избори може да застраши целостта на демокрацията в САЩ.

Мъск сподели личните си опасения, посочвайки, че ако Тръмп бъде победен, може да се сблъска със сериозни последици, включително с вероятността от лишаване от свобода.

В тази дискусия Мъск подчерта, че успехът на Тръмп е от решаващо значение за запазването на истинските демократични процеси, твърдейки, че едно поражение може да сигнализира за края на честните избори в страната. Той също така разкритикува настоящите политически маневри, свързани с имиграцията, предполагайки, че те имат за цел да създадат дълготрайна база от избиратели на демократите, което според него застрашава честността на изборите.

Освен това Мъск спомена неотдавнашното решение на Федералната комисия по комуникациите (FCC) да отмени договора с неговата компания за сателитен интернет Starlink. Той заяви, че това действие е политически мотивирано и е пряка атака срещу бизнеса му, тъй като договорът е имал за цел да доставя услуги в райони, засегнати от бедствия като урагана Хелън.

След критиките си към правителството Мъск засили подкрепата си за Тръмп, като наскоро се появи на митинг в Бътлър, Пенсилвания, където презентира “Dark MAGA”. Смята се, че участието му е активизирало кампанията на Тръмп и е допринесло за покачване на стойността на криптовалутите, посветени на бившия президент.

Междувременно настоящата преднина на Тръмп от 52.6% пред Камала Харис предизвика дискусии за потенциални промени в криптовалутния пейзаж. Ако той спечели изборите, това може да доведе до смяната на председателя на Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC) Гари Генслер, като вероятният му наследник е главният юридически директор на Robinhood Дан Галахър. Мнозина във финансовата индустрия разглеждат тази потенциална промяна като положителна стъпка към по-благоприятни регулации за криптосектора, а Мъск изрази оптимизъм, че администрацията на Тръмп може да доведе до по-ясни регулаторни рамки за крипто компаниите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Кой е Сатоши Накамото според новия филм на HBO?

HBO се сблъсква с критика след дългоочакваната премиера на документалния филм Money Electric: The Bitcoin Mystery.

09.10.2024 11:02 1мин. четене Alexander Zdravkov

OpenAI е изправена пред потенциална продажба поради проблеми с финансирането

OpenAI може да се сблъска с промяна на собствеността през следващите три години, тъй като CCS Insight прогнозира, че компанията може да срещне затруднения при осигуряването на финансиране за по-нататъшния си растеж.

09.10.2024 10:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Американски граждани съдят компания за добив на Биткойн

Град в САЩ сигнализира за неблагоприятното въздействие на намиращо се в близост майнинг съоражение за Биткойн.

09.10.2024 9:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Икономиката на САЩ ще се срине и Биткойн ще бъде спасението – Робърт Кийосаки

Финансовият преподавател и автор Робърт Кийосаки алармира за състоянието на американската икономика, предупреждавайки, че въпреки статута си на най-голямата световна икономика с БВП от около $29 трилиона, държавата върви надолу.

09.10.2024 7:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.