Home

3 криптовалути, които привличат вниманието на китовете

08.10.2024 18:30 2мин. четене Alexander Zdravkov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
3 криптовалути, които привличат вниманието на китовете

Последното тримесечие на 2024 г. се очертава да бъде ключово за крипто пазара.

Спекулациите са за потенциален пробив, което прави момента една от последните възможности за натрупване на токени преди следващия ръст. В статията се проследяват движенията на китовете, защото те предоставят информация за интересните токени, които да наблюдаваме.

Макар че крипто пазарът се забавя заради конфликта между Израел и Иран, големите адреси остават непоколебими. Те са фокусирани върху дългосрочната стойност, като се възползват от краткосрочния спад, за да натрупват.

Dogecoin (DOGE)

Въпреки пазарните сътресения китовете усилено натрупват Dogecoin. Неотдавна токенът отбеляза рязък скок на активността, достигайки 84,000 активни адреса. Китовете закупиха 1.4 милиарда токена DOGE ($140 милиона), а от борси като Binance се наблюдава значителен отлив, което предполага дългосрочно задържане. Неотдавнашното рали на Dogecoin до $0.1154 бе предизвикано от положителните пазарни нагласи от икономическите стимули на Китай.

Биткойн (BTC)

Въпреки неотдавнашния спад, при който BTC се търгува на нива от около $62,797, a китовете не демонстрират признаци на забавяне. Докато по-широкият пазар е разтърсен от конфликта в Близкия изток, големите играчи остават стабилни, продължавайки да трупат Биткойн.

Според Ки Йонг-Джу, основател на CryptoQuant, по-новите китове агресивно изкупуват Биткойн, отбелязвайки тенденция, която индикира нарастващ оптимизъм за бъдещето на BTC. Само за десет дни китовете са добавили повече от 50,000 BTC към своите авоари – на стойност над $3 милиарда. При една от забележителните транзакции неактивен преди това портфейл със 100 BTC се събуди отново след 11 години.

В перспектива много анализатори остават оптимистично настроени. Докато някои прогнозират, че Биткойн може да се върне към историческия си връх и да пробие $100,000, други са по-консервативни и прогнозират диапазон от $75,000 до $80,000, при условие че пробие ключови нива на съпротива.

XRP

XRP китовете също предприемат стъпки, като прехвърлят милиони токени от борсите към частни портфейли – знак за натрупване. Неотдавнашната активност включва прехвърляне на 29 милиона XRP от Binance. Въпреки правната несигурност, дължаща се на обжалването от страна на Комисията по ценните книжа и фондовите борси срещу Ripple, нарастващият интерес от страна на китовете и потенциалът за ETP, базиран на XRP, го прави един прокетите, които трябва да се наблюдават.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

10 криптовалути, които си заслужава да следите в момента

Santiment, платформа, специализирана в блокчейн разузнаването, наскоро отбеляза значителен ръст на транзакциите с китовете в различни основни криптовалути.

08.10.2024 22:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Прогноза за цената на Лайткойн (LTC) – приключва ли консолидацията?

От началото на август цената на Лайткойн (LTC) се консолидира в тесен диапазон. Въпреки че за кратко излезе от този диапазон, тя бързо се върна обратно, което предполага спад на бичия импулс.

08.10.2024 21:30 3мин. четене Kosta Gushterov

Ще се покачи ли цената на Fantom (FTM) над $0.80 и какво да следим?

Цената на Fantom (FTM) отбеляза значително покачване през последните 30 дни, като нарасна с 68% и подхрани спекулациите за потенциалното повторно достигане на границата от $1.

08.10.2024 21:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Биткойн ще достигне $90,000 още тази есен според анализатор

Известен крипто трейдър смята, че Биткойн (BTC) е готов за значителен пробив този месец, достигайки потенциално нови исторически върхове.

08.10.2024 20:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.