Home

Китовете на Shiba Inu акумулират на фона на пазарната корекция, очаквайки рали

04.10.2024 13:30 2мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Китовете на Shiba Inu акумулират на фона на пазарната корекция, очаквайки рали

В момента Shiba Inu преминава през меча корекция, но последните данни от веригата подсказват за потенциално възстановяване на хоризонта.

По-специално, през последните 24 часа се наблюдава значителен ръст при активността на големите притежатели или т. нар. китове. Според IntoTheBlock нетният поток на големите инвеститори се е увеличил с 45% през последния ден и със забележителните 3,840% през последните 48 часа.

Тази съществена промяна показва нарастващ интерес от страна на китовете, изглеждайки, че те акумулират SHIB, като  на 1 октомври нетният приток е достигнал 322.7 милиарда токена, което променя предишната тенденция на отлив.

През септември Shiba Inu отбеляза значителна повратна точка, като прекъсна шестмесечния низходящ тренд, покачвайки се с 63% от най-ниската стойност от $0.00001304 до тримесечния връх при $0.00002141. Оттогава обаче токенът се коригира, като отбеляза спад от 24%, а сегашната му цена се колебае около $0.00001646.

Въпреки този спад активността при акумулирането от страна на китовете и други купувачи изигра решаваща роля за предотвратяване на по-нататъшни загуби. Токенът е намерил подкрепа на нивото от $0.00001609, тъй като биковете вече няколко пъти успешно защитиха тази цена от 1 октомври насам.

Неотдавнашните покупки от страна на китовете предполага, че те се възползват от спадовете на цените, като потенциално се позиционират за рали през октомври. Това поведение често показва увереност в бъдещото представяне на актива. Пазарните анализатори ще следят отблизо тази тенденция, тъй като активността на големите притежатели може значително да повлияе на движението на цените на пазара на криптовалути.

Със стабилната подкрепа, установена от китовете, Shiba Inu изглежда е в относително приятна позиция за още едно възходящо движение, при условие че по-широките пазарни условия останат благоприятни.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Етериум: Трейдърите се подготвят за повишена волатилност преди изборите в САЩ

Според крипто анализатор очакванията за засилени ценови колебания при Етериум в сравнение с Биткойн нарастват сред търговците, особено с наближаването на ключови макроикономически събития.

04.10.2024 17:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Анализатор предупреди, че Биткойн и Етериум могат да претърпят сериозни спадове

Познат търговец на криптовалути, известен с псевдонима “Capo”, сподели своята меча позиция по отношение на Биткойн (BTC) и Етериум (ETH), тъй като пазарът преживя спад.

04.10.2024 15:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Пазарната доминация на Биткойн се покачва до тригодишен връх – какво се случва с алткойните?

Доминиращата позиция на BTC на пазара на криптовалути нарасна до най-високото си ниво от близо три години, отразявайки тенденция, обусловена от отслабването на алткойните на фона на геополитическото напрежение и засилването на щатския долар.

04.10.2024 14:30 2мин. четене Kosta Gushterov

Марк Кюбан отправи предупреждение за един от сегментите на крипто сектора

Марк Кюбан, известният инвеститор от предаването “Shark Tank” и дългогодишен поддръжник на Dogecoin, наскоро зае критична позиция по отношение на някои криптовалути.

04.10.2024 13:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.