Home

SEC ще обжалва решението по делото срещу Ripple – цената на XRP спада

03.10.2024 7:00 1мин. четене Alexander Zdravkov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
SEC ще обжалва решението по делото срещу Ripple – цената на XRP спада

Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) реши да подаде жалба във връзка с делото Ripple.

Докладите сочат, че от известно време се спекулира с намерението на агенцията да оспори решението на съда. Въпреки това SEC е държала общността в несигурност точно преди крайния срок за обжалване, който е определен за 7 октомври.

Миналата година съдията от Окръжния съд на САЩ Анализа Торес постанови, че вторичните продажби на XRP не се класифицират като ценни книжа, което бе значителна победа за Ripple. Въпреки това разграничението между програмните и институционалните продажби остава спорен въпрос.

През последните седмици анализаторите обсъждаха вероятността Комисията да предприеме това действие. Главният юрисконсулт на Ripple, Стюарт Олдероти, по-рано спомена, че няма да бъде изненадан от обжалването, но изрази увереност, че правната класификация на XRP токена ще остане непроменена.

Цената на XRP спадна с 14%, което я превърна в една от най-слабо представящите се сред 100-те най-големи криптовалути, като в момента на писане на статията се търгува за $0.51. Струва си да се отбележи, че е малко вероятно настоящото решение да бъде преразгледано преди 2026 г.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Икономическите прогнози предполагат още намаления на лихвените проценти

Томас Баркин, председател на Федералния резерв в Ричмънд, подчерта значението на наблюдението на икономическите показатели и тенденциите в инфлацията за определяне на бъдещите корекции на лихвените проценти.

03.10.2024 11:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Екипът на Джъстин Сън ликвидира EIGEN токени след airdrop трансфер

Доклад на EmberCN разкрива, че екипът на Джъстин Сън наскоро е изтеглил 21.66 милиона USDT от Binance, след като е продал 5.374 милиона токена EIGEN, които е получил чрез airdrop събитие.

03.10.2024 11:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Какво се случи с богатството на Чанпен Джао по време на престоя му в затвора?

Чанпен Джао, основател и бивш главен изпълнителен директор на Binance, вероятно е продължил да увеличава богатството си по време на неотдавнашния си четиримесечен престой в центъра за задържане Lompoc II в Калифорния.

03.10.2024 10:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

ФЕД сигнализира за преминаване към неутрална парична политика

Председателят на Федералния резерв на САЩ Джером Пауъл предвижда преминаване към по-неутрална позиция в бъдещата парична политика.

03.10.2024 10:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.