Home

Майкъл Сейлър отново разпали крипто общността

01.10.2024 13:00 2мин. четене Alexander Zdravkov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Майкъл Сейлър отново разпали крипто общността

Майкъл Сейлър от MicroStrategy предизвика вълнение в криптовалутната общност с неотдавнашна публикация, озаглавена "Hodl On".

В тази популярна информационна графика Сейлър представя тенденциите в цените на различни активи, включително Биткойн (BTC), акциите на MicroStrategy (MSTR) и S&P 500, след решението на компанията да приеме стратегия, ориентирана към водещата криптовалута, на 20 август.

Данните разкриха, че акциите на MicroStrategy са се представили най-добре през последните четири години, като са нараснали с впечатляващите 1,325%. Биткойн зае второто място, осигурявайки на инвеститорите си забележителна възвръщаемост от 451%. От лятото на 2020 г. насам BC достигна връх от $69,000, падна до $15,500 по време на срива на FTX и впоследствие се изкачи обратно до рекордните $74,000.

За разлика от него индексът S&P 500 демонстрира скромна печалба от 71% през същия период. Въпреки че това увеличение е забележително, то бледнее в сравнение с изключителната възвръщаемост от MicroStrategy и Биткойн.

Публикацията на Сейлър не е просто проява на гордост, а по-скоро потвърждение на непоколебимата му вяра в потенциала на BTC. Неотдавна цената на Биткойн за кратко се повиши над $65,000, но последвалият спад я свали до $63,500. Въпреки че колебанията не са драстични, те предизвикаха безпокойство сред трейдърите, пораждайки опасения, че водещия дигитален актив може да тества критичните нива на подкрепа около $62,300 или дори $58,000.

Дали този сценарий ще се развие, остава несигурно, но гледната точка на Сейлър свидетелства, че той се фокусира върху дългосрочния потенциал на Биткойн, а не върху краткосрочните пазарни движения.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Бивш министър на финансите в Китай призова правителството да премахне крипто забраните

Джу Гуаняо призова правителството да преразгледа строгата си крипто забрана, особено след като САЩ приемат по-благоприятни политики спрямо дигиталните активи.

01.10.2024 17:30 1мин. четене Kosta Gushterov

Едуард Сноудън подчерта ролята на криптовалутите в оформянето на нов глобален модел

По време на речта си на конференцията Token2049 Едуард Сноудън обсъди променящия се пейзаж на дигиталната неприкосновеност на личния живот, правителствения надзор и ролята на криптовалутите в оформянето на нова глобална парадигма.

01.10.2024 17:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепен от злато токен надхвърли $500 милиона в обща заключена стойност

Токен, подкрепен от злато, достигна значителен етап, като надхвърли $500 милиона обща заключена стойност (TVL) само няколко месеца след старта си на 9 юли.

01.10.2024 16:30 2мин. четене Kosta Gushterov

САЩ се завръщат в челните редици на Биткойн притежателите според CryptoQuant

Ки Йонг Джу, главен изпълнителен директор на компанията за пазарни анализи CryptoQuant, наскоро подчерта, че САЩ възвръщат доминиращата си позиция по отношение на Биткойн (BTC) притежавания.

01.10.2024 16:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.