Home

Предстоящото отключване на токени през октомври може да освободи $1.3 милиарда в криптовалути

30.09.2024 17:00 2мин. четене Alexander Zdravkov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Предстоящото отключване на токени през октомври може да освободи $1.3 милиарда в криптовалути

Няколко крипто проекта ще освободят токени през следващия месец, а именно Celestia, Sui и Aptos, като общо ще разпределят около $1.3 милиарда в съответните си екосистеми.

Започвайки на 1 октомври, Sui ще отключи 64.19 милиона токена на стойност приблизително $108 милиона, което представлява 2.4% от предлагането в обращение. Тези токени ще бъдат разпределени между ранните инвеститори, сътрудниците и резервите на общността. В очакване на освобождаването стойността на Sui се увеличи с близо 8% през последната седмица и скочи със 110% през последния месец, вероятно поради стартирането на Grayscale Sui Trust и предстоящата интеграция на USDC в Circle.

Aptos планира да пусне 11.3 милиона токена на 11 октомври, което се равнява на около 2.2% от предлагането и е на стойност около $91 милиона. Въпреки това APT се сблъска с някои колебания в цената, като наскоро достигна най-високата си стойност от $8.5, преди да спадне до приблизително $7.9.

На 30 октомври Celestia ще отбележи най-голямото отключване, като ще разпространи 175.56 милиона токена, което представлява около 82% от нейното предлагане в циркулация. Токените ще бъдат раздадени на ранните поддръжници и инвеститорите. Наскоро Celestia набра $100 милиона, с което увеличи общото си финансиране до $155 милиона. След тази новина цената на TIA скочи с 14% до $6, но по-късно се установи около $6.

В допълнение към тези значителни отключвания се очакват и по-малки разпределения от проекти като Immutable и Arbitrum. Притокът на токени може да надхвърли $3 милиарда, което потенциално може да повлияе на пазарната динамика.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Shiba Inu: Цената бележи ръст след обявяването на новата стабилна монета

Shiba Inu (SHIB), втората по големина меме монета по пазарна капитализация, отбеляза значителен ръст на цената през последната седмица.

30.09.2024 19:30 2мин. четене Alexander Zdravkov

Стейкингът на Етериум може да се окаже по-доходоносен от американските облигации

Очаква се възвръщаемостта от стейкинга на ETH да надмине лихвените проценти в САЩ през следващата година, което може да повиши стойността му, тъй като инвеститорите търсят по-добра доходност.

30.09.2024 19:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Binance разкрива нов майнинг пул с награди в LTC и DOGE

Binance Pool въведе обединен добив за Bellscoin (BEL), което позволява на участниците да добиват Лайткойн (LTC) и да печелят допълнителни награди в LTC, Dogecoin (DOGE) и Bellscoin (BEL).

30.09.2024 14:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Виталик Бутерин отправи предложение за мрежата на Етериум

Виталик Бутерин, съосновател на Етериум, наскоро предложи да се разработи набор от показатели, с които да се оценява доколко различните проекти отговарят на основните принципи на ETH.

30.09.2024 12:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.