Home

Oправда ли очакванията airdrop събитието на Hamster Kombat?

29.09.2024 21:00 2мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Oправда ли очакванията airdrop събитието на Hamster Kombat?

Hamster Kombat, популярна игра в Telegram, която позволява на потребителите да печелят чрез докосване на екрана (tap-to-earn), наскоро пусна своя токен HMSTR на няколко известни борси.

Дългоочакваният airdrop обаче остави много играчи да се чувстват разочаровани, като някои го нарекоха един от най-лошите в историята на криптовалутите.

Доста играчи бяха дисквалифицирани неочаквано преди airdrop събитието, особено тези, които бяха работили усилено, за да подобрят своите точки на час (PPH), за да печелят токени. Въвеждането на нова система за борба с измамите хвана мнозина неподготвени и изглежда облагодетелстваше инфлуенсърите, които получиха по-голям дял от токените, предизвиквайки значителен отпор.

Въпреки че първоначално airdrop събитието беше насрочено за юли 2024 г., то се сблъска със закъснения поради технически проблеми, което допълнително разочарова общността. Когато то най-накрая се състоя през септември, участниците научиха, че първоначално ще бъдат разпределени само 88.75% от техните токени, а останалите 11.25% ще бъдат задържани до юли 2025 г., което доведе до призиви за бойкот.

В допълнение към разочарованието, HMSTR стартира на цена от $0.01, но бързо спадна с над 30%, разочаровайки инвеститорите, които имаха по-големи очаквания. Много от тях изразиха недоволството си в социалните медии, критикувайки инфлуенсърите, които преди това бяха породили надежди за много по-висока стойност. Към момента HMSTR се търгува на цена от около $0,0057, което е с над 40% под първоначалната му цена.

Играчите също така съобщиха за ниски възнаграждения за усилията си в играта, като често получаваха токени само за няколко долара въпреки значителните инвестиции във време. Някои критици отбелязаха, че екипът изглежда е бил по-скоро фокусиран върху генерирането на приходи от съдържание, отколкото върху предоставянето на качествен продукт. Освен това продажбата на токени представляваше предизвикателство поради изискванията за минимални транзакции на борсите, което оставяше хората с малки салда в невъзможност да ги осребрят.

Техническите трудности с портфейла на Telegram, който работи с блокчейна на TON, задълбочиха проблемите. Много потребители се затрудняваха да получат достъп до своите токени или да ги търгуват поради претоварване на мрежата, което допринесе за цялостното недоволство, свързано с пускането на токените.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Какво може да сигнализира възстановяването на цената на Етериум?

През последните седмици Етериум показа забележително възстановяване на цените, което накара някои анализатори да предположат, че това може да е само началото на обещаваща тенденция за алткойна.

29.09.2024 20:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Coinbase добави нов алткойн към пътната карта за листване

Coinbase, водеща борса за криптовалути в Съединените щати, обяви добавянето на предстоящ проект за повторен стейкинг на Етериум (ETH) към плановете си за листване.

29.09.2024 19:00 1мин. четене Kosta Gushterov

XRP регистрира бичи импулс на фона на регулаторната несигурност

На фона на различни спекулации относно потенциални обжалвания от страна на SEC, XRP успешно преодоля съпротивата на симетричен триъгълник при $0.605, което показва бичи тренд в движението на цените на алткойните.

29.09.2024 18:00 2мин. четене Kosta Gushterov

3 сравнително нови алткойна, които да наблюдавате през следващите месеци

С нарастването на бичите настроения на крипто пазара, секторът на дигиталните активи изглежда е готов да приключи септември с високи темпове.

29.09.2024 16:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.