Home

Ето кога може да очакваме печалби в сектора на криптовалутите според Coinbase

29.09.2024 15:00 1мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето кога може да очакваме печалби в сектора на криптовалутите според Coinbase

Coinbase, водеща американска борса за криптовалути, смята, че дигиталните активи са готови за значително поскъпване през следващите месеци.

Според неотдавнашен доклад на Coinbase Institutional, настоящият макроикономически пейзаж сигнализира, че Биткойн (BTC) и други криптовалути могат да отбележат рязък ръст през четвъртото тримесечие на 2024 г.

В доклада се подчертава, че както Федералният резерв (Фед), така и Китайската народна банка (PBOC) възприемат по-хлабави парични политики, които исторически благоприятстват по-високите цени на криптовалутите. От Coinbase посочиха неотдавнашното решение на Фед да намали лихвените проценти с 50 базисни пункта като важно събитие.

Този ход, твърди докладът, насърчава други централни банки да прилагат по-стимулиращи мерки. Малко след това Китай представи значителен пакет от фискални и парични стимули, включващ рекордно намаляване на лихвените проценти и други мерки, насочени към стимулиране на кредитирането и облекчаване на кредитната тежест.

Въпреки признаците на омекване на пазара на труда, от Coinbase отбелязаха, че икономиката на САЩ остава силна, като БВП за второто тримесечие надхвърля очакванията с 3%. Това намалява риска от рецесия в краткосрочен план.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Какво може да сигнализира възстановяването на цената на Етериум?

През последните седмици Етериум показа забележително възстановяване на цените, което накара някои анализатори да предположат, че това може да е само началото на обещаваща тенденция за алткойна.

29.09.2024 20:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Coinbase добави нов алткойн към пътната карта за листване

Coinbase, водеща борса за криптовалути в Съединените щати, обяви добавянето на предстоящ проект за повторен стейкинг на Етериум (ETH) към плановете си за листване.

29.09.2024 19:00 1мин. четене Kosta Gushterov

XRP регистрира бичи импулс на фона на регулаторната несигурност

На фона на различни спекулации относно потенциални обжалвания от страна на SEC, XRP успешно преодоля съпротивата на симетричен триъгълник при $0.605, което показва бичи тренд в движението на цените на алткойните.

29.09.2024 18:00 2мин. четене Kosta Gushterov

3 сравнително нови алткойна, които да наблюдавате през следващите месеци

С нарастването на бичите настроения на крипто пазара, секторът на дигиталните активи изглежда е готов да приключи септември с високи темпове.

29.09.2024 16:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.