Home

Основателите на Glassnode разкриха кога да очакваме алткойн сезон

25.09.2024 19:00 2мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Основателите на Glassnode разкриха кога да очакваме алткойн сезон

Ян Хапел и Ян Алеман, съоснователи на аналитичната компания Glassnode, смятат, че пазарът е близо до „алткойн сезон“, в който алткойните ще надминат Биткойн (BTC).

Те твърдят, че тази промяна може да настъпи, след като Биткойн надмине своя исторически връх (ATH) от приблизително $74,000.

Алткойните следват бичия импулс на Биткойн“, заявиха те. „Вероятно сме на прага на интензивен алткойн сезон, който би трябвало да се разгърне, когато BTC пробие своя ATH и навлезе в нова територия.“

Хапел и Алеман предполагат, че очакваният ползотворен момент за алткойните може да съвпадне с по-широк пазарен подем, при който различни дигитални активи се повишават едновременно.

Според тях класическият пазарен модел включва първо поскъпване на Биткойн, последвано от Етериум (ETH), след това на алткойните с голяма капитализация, на алткойните със средна капитализация и на алткойните с малка капитализация.

От май насам BTC отбляза три големи възходящи движения, без да предизвика алткойн сезон. Анализаторите обаче обърнаха внимание на индикатора за алткойн цикъла – инструмент, който измерва дали трейдърите предпочитат алткойните пред Биткойн – който наскоро скочи до близо 50. Исторически погледнато, стойности над 50 предполагат, че Биткойн се представя по-слабо в сравнение с алткойните, което е сигнал за потенциален алткойн сезон.

Анализаторите смятат, че при следващото покачване на крипто пазара може да се наблюдава съвместно покачване на Биткойн и алткойните, което ще отбележи нова фаза в цикъла на търговия с дигитални активи.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Забавя ли се ралито в цената на Етериум?

След 15% ръст през последните две седмици, алткойнът сега се стабилизира между $2,600 и $2,700.

25.09.2024 20:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

7 алткойна, които трябва да наблюдаваме според Маркъс Тилен от 10x Research

Според Маркъс Тилен, ръководител на отдел „Проучвания“ в 10x Research, опитните търговци все повече пренасочват вниманието си от Биткойн към обещаващи алткойни.

25.09.2024 18:30 1мин. четене Kosta Gushterov

Binance блокира над $14 милиарда в Hamster Kombat преди старта

Hamster Kombat (HMSTR), “play-to-earn” игра (P2E) в Telegram, набира значителна популярност с наближаването на старта си, отчасти благодарение на подкрепата на Binance.

25.09.2024 16:05 1мин. четене Alexander Zdravkov

Крипто ETF-ите на BlackRock привличат $158 милиона на фона на крипто възхода

Борсово търгуваните фондове (ETF) на BlackRock за Биткойн и Етериум отбелязаха значителен ръст, привличайки нетни входящи потоци от около $158 милиона във вторник, след като крипто пазарът се възстанови, изтласквайки цената на Биткойн над $64,000.

25.09.2024 13:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.