Home

CertiK Ventures разкри инвестиция от $45 милиона за насърчаване на Web3 проекти

20.09.2024 11:30 1мин. четене Alexander Zdravkov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
CertiK Ventures разкри инвестиция от $45 милиона за насърчаване на Web3 проекти

CertiK Ventures, инвестиционното звено на известната компания за блокчейн сигурност CertiK, е начело на усилията за насърчаване на Web3 иновациите със значителна инициатива за финансиране на стойност $45 милиона, обявена на 19 септември.

Целта на тази инвестиция е да се насърчи развитието на обещаващи Web3 проекти, като същевременно се повиши сигурността на екосистемата.

Фондът за рискови инвестиции е създаден през май 2024 г., за да използва богатия опит на CertiK в областта на блокчейн сигурността при подхранването на нововъзникващите технологии.

На събитието Token2049 в Сингапур компанията представи и нови безплатни инструменти за сигурност за Web3 общността, включително Token Scan и Wallet Scan.

Тези инструменти са създадени, за да помогнат на потребителите да идентифицират рисковете и да защитят своите дигитални активи, предлагайки незабавни проверки на сигурността и оценки на уязвимостта.

Основана през 2018 г. от професори от Йейлския и Колумбийския университет, CertiK се превърна в ключов играч в областта на блокчейн сигурността, подкрепен от големи инвеститори като Goldman Sachs, Sequoia Capital и Binance.

Компанията, която през 2022 г. достигна оценка от $2 милиарда, е предоставила услуги по сигурността на над 4,700 проекта по целия свят.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Ето кои са страните с най-голям интерес към крипто активите от реалния свят

Интересът към активите oт реалния свят (RWA) в сектора на криптовалутите бележи забележителен подем, отразявайки по-широките тенденции в дигиталната икономика.

20.09.2024 15:30 2мин. четене Alexander Zdravkov

Япония остава лихвения процент непроменен, Биткойн поскъпва на фона на пазарния оптимизъм

Японската централна банка (BOJ) реши да запази лихвените проценти на ниво от 0.25%, което доведе до рязко покачване на индекса Nikkei, който скочи с над 700 пункта.

20.09.2024 15:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Токенизираните активи скоро ще надхвърлят стойността на криптовалутите според експерт

Съоснователят на Chainlink Сергей Назаров прогнозира, че токенизираните активи от реалния свят (RWA) скоро ще надминат по стойност криптовалутите.

20.09.2024 12:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Хедж фонд мениджър предупреждава за икономически проблеми при победа на Камала Харис

Магнатът на хедж фондове Джон Полсън алармира за потенциалното въздействие на Камала Харис върху икономиката на САЩ, ако тя спечели президентския пост през ноември.

20.09.2024 10:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.