Home

ETHSofia ще срещне българската публика със световни блокчейн експерти

19.09.2024 9:00 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
ETHSofia ще срещне българската публика със световни блокчейн експерти

Тридневното състезание по програмиране и двудневната конференция, които ще стартират на 17 октомври, обещават да утвърдят България като ключов играч в света на блокчейн иновациите.

София, България [19 Септември, 2024] – Първото по рода си събитие, посветено на развитието и популяризирането на Ethereum екосистемата, ETHSofia, привлича световно признати лектори и партньори от крипто индустрията. 

Тридневното състезание по програмиране и двудневната конференция, които ще стартират на 17 октомври, обещават да утвърдят България като ключов играч в света на блокчейн иновациите. Точно месец преди да събере програмисти и блокчейн ентусиасти под един покрив в София Тех Парк, екипът на ETHSofia обяви нова група впечатляващи лектори и партньори.

ETHSofia привлича елитни спонсори

Три огромни крипто компании се присъединяват към конференцията като платинени спонсори. Най-голямата борса за дигитални активи в света, Binance, Layer-1 блокчейнът, създаден за токенизиране на реални активи (RWAs), MANTRA и децентрализираната платформа, оптимизираща транзакции между блокчейн мрежи, THORChain ще доведат на сцената на ETHSofia изпълнителният директор на Binance Франция, David Princay, изпълнителният директор и съосновател на MANTRA, John Patrick Mullin и основателят на THORChain, JP Тhor.

И това е само началото! Платформа за кредитиране, базирана на Ethereum, Euler и платформата за стейкинг и ристейкинг, SSV, се присъединяват като партньори. Екипът на Bitomat, доставчик на банкомати за криптовалути, както и компанията за набиране на технологичен персонал Remote IT World, също ще бъдат гости на събитието.

Нещо повече – THORChain и Euler разширяват подкрепата си и към хакатона на ETHSofia заедно с редица други водещи имена в индустрията, с цел да се срещнат с новото поколение блокчейн иноватори в България. Сред тях са Layer-1 блокчейн мрежата Sui, най-голямата в света децентрализирана мрежа за данни за изкуствен интелект, Chainbase и инициативата за стандартизация на блокчейн приложения Seeblocks.

Лекторите, които всеки крипто ентусиаст мечтае да види на живо

Първото издание на ETHSofia ще представи някои от най-блестящите умове в блокчейн общността. Българската аудитория ще има шанса да се докосне до експертни мнения на лидери като Lyn Alden, основател на Alden Investment Strategy и автор на “Broken Money”, Michael Bentley, съоснователя на Euler Labs, Luki Song, ръководител по стратегия и екосистемно развитие в Chainbase, Еленор Генова, ръководител комуникации, Димитър Сталимиров, бранд маркетинг директор и Николай Ангелов, вицепрезидент по инженерни въпроси в NEXO. Списъкът продължава с Grayson Ho, старши мобилен инжинер в Zerion, Josip Vlah, съосновател на ICP HUB Bulgaria, Anthurine Xiang, съосновател и маркетинг директор на ETHStorage, TN Lee, главен директор на Pendle, Koray Koska, главен директор на ether.fi Cash, Alex Behar, CIO на Zota, Ivan Fartunov от Karpatkey, Alex Lipton, бизнес мениджър в SSV Labs, Amplice, бизнес мениджър в Gearbox, Aron Soon, JS разработчик в Swarm, д-р Jonathan Galea, партньор в консултантската компания за крипто регулации BCAS и Mark Cachia, CIO в Scytale Digital.

И не на последно място, Lejla Muratcaus Blagojevic от BeInCrypto, Иван Манчев от Ambire и Stella Friaisse от Input ще бъдат водещи на конференцията и хакатона. 

Повече информация относно пълния списък лектори и партньори на ETHSofia, можете да получите тук и тук. 

Вземете вашите билети за ETHSofia, но не губете време, защото са на привършване. Ако се интересувате от хакатона, който предлага награден фонд от $15,000, запишете се за участие, като попълните този формуляр. Участието в хакатона е напълно безплатно. 

Не забравяйте да последвате ETHSofia в социалните мрежи – X, LinkedIn, Telegram и се абонирайте за техния нюзлетър, за да сте винаги информирани за последните новини.

Относно ETHSofia – конференция и хакатон

Създадено като плод на труда на отдадени блокчейн професионалисти и ентусиасти, събитието ETHSofia има за цел да посрещне световни лидери и иноватори в областта на Zero-Knowledge Proofs (ZKPs), токенизирани реални активи (RWAs), изкуствен интелект (AI), Layer 2 решения, сигурност и децентрализирана инфраструктура. Целта е създаването на глобален и разрастващ се пазар, изграден върху блокчейн технологии с отворен код. 

Контакти:
17-19 Октомври, 2024
Иновационен форум „Джон Атанасов“, София Тех Парк
Бул. Цариградско Шосе 111, 1784, София, България
Имейл Адрес: [email protected]
Уебсайт | X | LinkedIn | Telegram


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Централните банки се присъединяват към Фед в намаляването на лихвите: IntelMarkets на път да скочи с 2,000%, Solana и Dogecoin готови за подем

Намаляването на лихвените проценти е стъпка към повишаване на стойността на криптовалутите. Тъй като централната банка се присъединява към Фед, IntelMarkets е на път да се издигне със Solana (SOL) и Dogecoin (DOGE)!

20.09.2024 2:00 4мин. четене Alexander Zdravkov

Предпродажбата на IntelMarkets (INTL) се разраства с подкрепата на големи притежатели на Solana (SOL) и Toncoin (TON)

Майкъл ван де Поуп прогнозира, че пазарът на криптовалути ще скочи до небето. Той вярва, че предстоящото нарастване на глобалната ликвидност, подхранвано от рефинансирането на дългове, може да предизвика следващия бичи цикъл.

19.09.2024 21:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Блокчейн гейминг: Бъдещето на дигиталните развлечения

Блокчейн технологията прави революция в гейминг индустрията, създавайки нова граница както за играчите, така и за разработчиците. За разлика от традиционните игри, при които активите са ограничени в рамките на екосистемата на играта, блокчейн позволява на играчите наистина да притежават предмети в играта. При децентрализираните игри доверието в централизираните сървъри става излишно. Блокчейн осигурява прозрачност, […]

19.09.2024 16:39 4мин. четене Alexander Stefanov

Bitcoin Amsterdam 2024: Обединяване на европейските Биткойн иноватори в Westergas

АМСТЕРДАМ, Нидерландия – 18 септември 2024 г. – Bitcoin Asmterdam, значима световна среща на Биткойн индустрията, ще се проведе в емблематичното място Westergas на 9-10 октомври 2024 г.

19.09.2024 14:15 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.