Home

Биткойн: Анализатор предупреждава за спад на цената с близо 10% – ето кога

18.09.2024 17:30 2мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: Анализатор предупреждава за спад на цената с близо 10% – ето кога

Анализаторът Али Мартинез зае меча позиция по отношение на Биткойн (BTC), след като идентифицира корективни сигнали при водещата криптовалута.

Мартинез предполага, че Биткойн може да претърпи спад от близо 9% от настоящата си ценова точка:

Биткойн проби подкрепата! Изглежда, че следващата цел може да бъде $55,000“, заяви той.

Анализирайки долната граница на паралелния канал на часовата графика, Мартинез идентифицира $58,100 като ключово ниво на подкрепа, което наскоро беше пробито, когато Биткойн падна до $57,633. Оттогава Биткойн се възстанови и към момента на писане на статията се търгува за малко над $60,283, отбелязвайки ръст от 3% през последните 24 часа.

Въпреки възстановяването на Биткойн над линията на подкрепа, Мартинез остава предпазлив. Той отбеляза, че BTC все още показва мечи сигнали на часовата графика:

Индикатор TD Sequential сигнализира за продажба на едночасовата графика на Биткойн, което предполага, че на хоризонта може да се появи краткосрочна корекция.

TD Sequential, популярен инструмент в техническия анализ, помага за идентифициране на потенциални точки на обръщане както за бичи, така и за мечи тенденции.

Освен това Мартинез подчерта метриката на пазарната стойност на Биткойн към реализираната стойност (MVRV), която показва, че активът се намира в продължителен низходящ тренд.

MVRV сравнява текущата пазарна капитализация на Биткойн с неговата реализирана стойност, която се основава на цените, на които Биткойн е бил закупен последно. Стойност под нула показва условия на свръх продажба:

Погледнато в по-широк план, индексът MVRV Momentum за Биткойн показва, че BTC е в низходящ тренд, откакто падна под $66,750 през юни, и тази тенденция все още не се е обърнала!

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Водеща финансова институция в Германия навлезе в крипто сектора

Commerzbank, една от водещите финансови институции в Германия, официално навлезе на пазара на криптовалути, като вече предлага попечителски услуги и търговия, след като години наред наблюдаваше отблизо сектора.

19.09.2024 17:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Биткойн скочи до $63,000, след като Фед намали лихвите за пръв път от 4 години насам

За първи път от 4 години насам Федералният резерв намали лихвените проценти, което доведе до ръст в цените на криптовалутите.

19.09.2024 15:35 1мин. четене Alexander Zdravkov

Доналд Тръмп направи първата си поръчка с Биткойн в заведение в Ню Йорк

Доналд Тръмп, кандидатът за президент на Републиканската партия, се прочу с това, че стана първият бивш президент на САЩ, извършил транзакция с водещата криптовалута.

19.09.2024 12:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Робърт Кийосаки: Цената на Биткойн ще се повиши след намаляването на лихвените проценти

Известният автор на книгата *Богат татко, беден татко* Робърт Кийосаки смята, че Биткойн е на прага на голямо увеличение на цената след решението на Федералния резерв да намали лихвените проценти.

19.09.2024 11:30 2мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.