Home

Биткойн навлиза в бича серия според експерт

18.09.2024 11:00 2мин. четене Alexander Zdravkov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн навлиза в бича серия според експерт

Добре познат крипто анализатор прогнозира, че Биткойн (BTC) е готов да навлезе в следващата фаза на бичия си поход.

Експертът, известен с псевдонима Kaleo, наскоро заяви в платформата X, че водещата криптовалута е в позиция да започне рали, което може да продължи до края на 2025 г.

Според него BTC вероятно ще достигне трендлинията на неговия логаритмичен модел на растеж до следващата година, създавайки предпоставки за впечатляваща ценова цел в близост до $220,000. Анализаторът сподели:

,Добре, предавам се. Време е да станем по-бичи.

Image

Графиката индикира, че Биткойн исторически преживява рязко увеличение на цените няколко месеца след халвинг събитие, когато възнагражденията за миньорите се намаляват наполовина. Kaleo смята, че BTC вероятно ще се консолидира в продължение на няколко дни, преди да започне серия от покачвания, пробивайки множество точки на съпротива.

Image

Според неговия анализ на графиките Биткойн може да достигне нови исторически върхове до началото на следващия месец. Към момента на писане на статията водещата криптовалута се търгува на цена от $60,443, отразявайки 3% ръст за последните 24 часа.

Анализаторът също така направи прогноза за индекса на щатския долар (DXY), отчитайки че той вече е достигнал своя връх и може да спадне до около $72 до 2026 г.

За първи път той прогнозира спад на DXY през май 2023 г. и оттогава метриката следва прогнозата му.

Индексът DXY измерва силата на американския долар спрямо набор от други основни фиатни валути. Спадът на DXY обикновено е благоприятен за рискови активи като акции и криптовалути, тъй като сигнализира, че инвеститорите пренасочват доларите си към по-рискови инвестиции.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Водеща финансова институция в Германия навлезе в крипто сектора

Commerzbank, една от водещите финансови институции в Германия, официално навлезе на пазара на криптовалути, като вече предлага попечителски услуги и търговия, след като години наред наблюдаваше отблизо сектора.

19.09.2024 17:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Биткойн скочи до $63,000, след като Фед намали лихвите за пръв път от 4 години насам

За първи път от 4 години насам Федералният резерв намали лихвените проценти, което доведе до ръст в цените на криптовалутите.

19.09.2024 15:35 1мин. четене Alexander Zdravkov

Доналд Тръмп направи първата си поръчка с Биткойн в заведение в Ню Йорк

Доналд Тръмп, кандидатът за президент на Републиканската партия, се прочу с това, че стана първият бивш президент на САЩ, извършил транзакция с водещата криптовалута.

19.09.2024 12:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Робърт Кийосаки: Цената на Биткойн ще се повиши след намаляването на лихвените проценти

Известният автор на книгата *Богат татко, беден татко* Робърт Кийосаки смята, че Биткойн е на прага на голямо увеличение на цената след решението на Федералния резерв да намали лихвените проценти.

19.09.2024 11:30 2мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.