Home

Президентската кампания на Камала Харис приема крипто дарения чрез Coinbase

05.09.2024 20:00 1мин. четене Alexander Zdravkov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Президентската кампания на Камала Харис приема крипто дарения чрез Coinbase

На скорошна конференция в Ню Йорк финансовият директор на Coinbase Алесия Хаас обяви, че кандидатът за президент на Демократическата партия Камала Харис вече приема дарения в криптовалути чрез Coinbase Commerce.

Тази платформа, която се използва от 2018 г., позволява на предприятията да обработват транзакции с дигитални активи.

Този ход свидетелства за промяна в традиционно предпазливата позиция на Демократическата партия по отношение на криптовалутите, която е по-резервирана в сравнение с подхода на републиканците. Хаас намекна, че засиленото лобиране от страна на крипто сектора може да повлияе на тази промяна и отбеляза, че политическа ангажираност на Coinbase може да доведе до по-ясни регулаторни насоки в САЩ.

Харис прояви интерес към крипто законодателството, въпреки че говорител на борсата уточни, че “PAC Future Forward“, а не директно кампанията на Харис, използва Coinbase Commerce за дарения. Това индикира по-широка тенденция към крипто приема в рамките на партията, тъй като тя работи за укрепване на връзките с индустрията.

Въпреки това остава известен скептицизъм. Крипто изследовател, известен като Gumshoe, постави под въпрос автентичността на информационните кампании на Харис. За разлика от нея Доналд Тръмп успешно се ангажира с крипто общността, която критикува политиките на настоящата администрация.

С наближаването на изборите ролята на крипто даренията може да повлияе на възприятията на избирателите. Коефициентите на Polymarket в момента показват, че Тръмп води с 53% шанс за победа, докато Харис е с 46%, което отразява потенциалното влияние на нейната развиваща се крипто позиция.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Игра от платформата на Telegram пусна собствен токен, започвайки търговия на Binance

Играта за печелене с докосване (Tap-To-Earn) в рамките на приложението Telegram, Catizen, официално пусна своя токен, CATI, който вече е достъпен за търговия на Binance и други големи борси.

20.09.2024 19:30 2мин. четене Kosta Gushterov

Terraform Labs спечелиха съдебно съгласие за прекратяване на дейността си

Terraform Labs, създателят на екосистемата Terra (LUNA), получи съдебно одобрение за прекратяване на дейността си, след като се споразумя с Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ по обвиненията в измама, свързани със срива на стабилната монета TerraUSD и токена LUNA, които причиниха загуби за $40 милиарда през 2022 г.

20.09.2024 19:15 1мин. четене Alexander Zdravkov

Крипто борсата Jupiter се разширява с нови придобивки и функции

На конференцията Solana Breakpoint 2024 Jupiter Exchange обяви придобиването на SolanaFM и Coinhall, с което разшири възможностите си за данни и инфраструктура.

20.09.2024 19:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

BlackRock актуализира споразумението с Coinbase за операции с Биткойн ETF

BlackRock измени споразумението си за попечителство с Coinbase, за да подобри оперативните процедури за своя ETF iShares Bitcoin Trust.

20.09.2024 18:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.