Home

Следващият голям ъпгрейд на Cardano ще стартира на 27 август

21.08.2024 10:30 1мин. четене Alexander Zdravkov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Следващият голям ъпгрейд на Cardano ще стартира на 27 август

Тим Харисън, вицепрезидент на отдел "Комуникации с общността и екосистемите“ в IOHK, компанията, която стои зад Cardano, разкри, че първата фаза на Chang хард форка вероятно ще стартира в основната мрежа на 27 август.

Основателят на Cardano Чарлз Хоскинсън намекна за предстоящото стартиране в социалните медии, заявявайки:

Готови ли сте за Chang? Управлението е на път.

Очаква се окончателното решение относно пускането на хард форка да бъде потвърдено на 23 август.

Миналата седмица над 70% от операторите на стейкинг пуловете (SPO) на алткойна бяха обновени до версия 9.1.0 на възела, отбелязвайки ключов етап за Chang хард форка. Изходните данни отбелязват и подобрения в ликвидността на борсата, а основните децентрализирани приложения (dApps) изглеждат готови за актуализацията.

Хард форкът ще въведе в Cardano управление, ръководено от общността, като първата фаза ще се фокусира върху временна конституция на мрежата и формирането на временен конституционен комитет (CC). Втората фаза ще въведе делегирани представители.

Междувременно родният токен на Cardano ADA наскоро излезе от топ 10 на криптовалутите, като в момента заема 12-то място с пазарна капитализация от $12.3 милиарда, според CoinGecko.

Този спад настъпи въпреки вълнението около Chang актуализацията, който Хоскинсън нарече един от най-значимите етапи в развитието на криптовалутата.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Ето кой крипто проект се очертава като основен конкурент на Solana според експерт

Раул Пал, главен изпълнителен директор на Real Vision и виден макро анализатор, е идентифицирал блокчейн от първи слой, който според него може да стане доминиращ в крипто пространството.

19.09.2024 19:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Водеща финансова институция в Германия навлезе в крипто сектора

Commerzbank, една от водещите финансови институции в Германия, официално навлезе на пазара на криптовалути, като вече предлага попечителски услуги и търговия, след като години наред наблюдаваше отблизо сектора.

19.09.2024 17:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Google Cloud представя нова блокчейн услуга

Google Cloud представи нова услуга “Blockchain Remote Procedure Call” (RPC), предназначена да опрости взаимодействието с блокчейн данни за разработчиците на криптовалути и да подобри производителността на децентрализираните приложения (DApps).

19.09.2024 14:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Крипто трейдър реализира огромна печалба от инвестиция в меме монета

Търговец на криптовалути превърна инвестиция от $800 в $400,000 само за една седмица, търгувайки с токена Moo Deng (MOODENG).

19.09.2024 8:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.