Home

Мъск и Тръмп обсъдиха ключови въпроси, но пропуснаха криптовалутите

13.08.2024 13:30 1мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Мъск и Тръмп обсъдиха ключови въпроси, но пропуснаха криптовалутите

В понеделник Илон Мъск и кандидатът за президент Доналд Тръмп проведоха дългоочаквано интервю, в което засегнаха различни теми, включително инфлацията, търговията и ядрената енергия.

Те обаче избегнаха обсъждането на криптовалутите, което разочарова крипто общността, която се надяваше на коментари от двете фигури, тясно свързани с индустрията.

Точно преди излъчването на интервюто платформата Х на Мъск преживя значителна DDoS атака, въпреки че ден по-рано беше провела задълбочени стрес тестове. Платформата беше залята от трафик, като около 8 милиона потребители едновременно се включиха, за да гледат интервюто.

По време на дискусията им Мъск предложи създаването на “комисия за ефективност на правителството” и изрази готовност да се присъедини към нея, ако Тръмп. който изглеждаше възприемчив към тази идея, сформира такава

Освен това в разговора бяха засегнати критични въпроси като инфлацията, като Тръмп разкритикува администрацията на Байдън за справянето ѝ с икономическите предизвикателства, а Мъск изтъкна забавянето на процесите по одобряване на лекарства от Агенцията за контрол на храните и лекарствата. Мъск също така отново изрази загрижеността си относно опитите за налагане на цензура в световен мащаб.

Това интервю бележи нова глава в отношенията на Мъск с Тръмп, който преди това го е съветвал по въпросите на електромобилите и крипто политиките. Взаимодействията на Мъск с администрацията на Байдън бяха обтегнати, особено по отношение на регулаторните спорове, включващи Комисията по ценни книжа и фондови борси (SEC) и крипто индустрията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Основателят на Cardano ще се срещне с президента на Аржентина

Чарлз Хоскинсън, основател на Cardano, ще се срещне с президента на Аржентина Хавиер Милей през октомври, за да обсъди ролята на блокчейн в оформянето на бъдещите икономики.

19.09.2024 21:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Ще има ли други понижения на лихвите от страна на Фед?

На 18 септември Федералният резерв на САЩ направи забележителен ход, намалявайки лихвените проценти с 50 базисни пункта, с което постави началото на нов цикъл на облекчаване.

19.09.2024 20:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Стабилността на цената на Биткойн е от решаващо значение за миньорите

Биткойн миньорите може да отчетат GAAP нетна печалба през това тримесечие, ако цената на Биткойн остане над $62,000 до края на месеца.

19.09.2024 19:30 1мин. четене Kosta Gushterov

Binance отчита 40% ръст на институционалните инвеститори

Според главния изпълнителен директор Ричард Тенг интересът към Binance от страна на институционални и корпоративни инвеститори рязко се е увеличил с 40% през тази година.

19.09.2024 18:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.