Home

Токенизираният фонд на Franklin Templeton се разширява към Arbitrum

08.08.2024 17:00 1мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Токенизираният фонд на Franklin Templeton се разширява към Arbitrum

От Franklin Templeton, мениджър на активи, който контролира $1.5 трилиона, обявиха, че техния OnChain U.S. Government Money Market Fund (FOBXX) вече е достъпен на Етериум чрез блокчейна на Arbitrum.

Разширяването към Arbitrum се разглежда от инвестиционната компания от Уолстрийт като стъпка към интегрирането на децентрализираните финанси (DeFi) с традиционните финансови системи, а целта е да се разшири обхватът на FOBXX до нови аудитории.

Разширяването в екосистемата Arbitrum е важна част от нашето пътуване за подобряване на възможностите ни за управление на активи чрез блокчейн технология“, каза в изявление Роджър Бейстън, ръководител на отдела за дигитални активи на Franklin Templeton.

Стартирал през 2021 г., фондът е първият, който използва публична блокчейн система за регистриране на транзакции и собственост, и в момента има пазарна капитализация от $420 милиона, което го прави третият по големина ончейн продукт, свързан с американската хазна, според данни от rwa.xyz.

Източник

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Блокчейн Новини

Google Cloud представя нова блокчейн услуга

Google Cloud представи нова услуга “Blockchain Remote Procedure Call” (RPC), предназначена да опрости взаимодействието с блокчейн данни за разработчиците на криптовалути и да подобри производителността на децентрализираните приложения (DApps).

19.09.2024 14:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

2 големи компании ще инвестират $30 милиона в блокчейна на TON

Борсата за криптовалути Bitget и Foresight Ventures обявиха значителна инвестиция в размер на $30 милиона в блокчейна The Open Network (TON).

18.09.2024 15:00 1мин. четене Kosta Gushterov

BNB Chain въвежда плащания със стабилни монети без такси за газ

BNB Chain, блокчейн известен със своя подход, ръководен от общността, обяви значителна актуализация, насочена към подобряване на инфраструктурата на стабилните монети, с въвеждането на транзакции без газ.

18.09.2024 14:00 2мин. четене Kosta Gushterov

USDC на Circle ще бъде пусната в блокчейна на Sui

USD Coin (USDC), втората по пазарна капитализация стабилна монета, ще се интегрира с блокчейна Sui, както обяви главният изпълнителен директор на Circle Джереми Алер.

18.09.2024 9:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.