Home

Камала Харис наема бивш съветник на Binance в предизборния си екип

05.08.2024 7:00 2мин. четене Alexander Zdravkov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Камала Харис наема бивш съветник на Binance в предизборния си екип

Съобщава се, че кандидатът за президент на САЩ Камала Харис разширява екипа на кампанията си, добавяйки бивш съветник на Binance.

Politico разкри, че Дейвид Плуф, бивш политически съветник на президента Барак Обама и предишен член на Глобалния консултативен съвет на Binance, се присъединява към кампанията на Харис. Вътрешен източник заяви пред Politico, че ролята на Плуф е важна, но той няма да контролира цялата кампания.

Представител на кампанията уточни, че участието на Плуф е свързано с определена роля и той не е старши съветник на цялата кампания.

Харис, която стана кандидат на Демократическата партия, след като президентът Джо Байдън се отказа от надпреварата миналия месец, се свързва с големи крипто компании, като Coinbase, Ripple и Circle, за да оправи отношенията с крипто сектора. Съобщава се, че в подхода си към индустрията тя е съобщила, че демократите сега са “про-бизнес настроени“.

Близнаците Уинкълвос, съоснователи на крипто борсата Gemini, критикуваха усилията на Харис да подобри позицията на партията по отношение на криптовалутите. Камерън Уинкълвос отхвърли контактите на кандидат президента като неискрени, докато Тайлър Уинкълвос обвини демократите в лошо отношение към крипто сектора през последните четири години.

Освен това се говори, че анти-крипто сенаторът Гари Питърс от Мичиган е потенциален избор на Харис за вицепрезидент. Питърс, известен с това, че е съавтор на закон за налагане на строги правила за пране на пари на крипто индустрията, има оценка “F” от групата за защита на дигиталните активи Stand With Crypto.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Tether разширява обхвата си – за какво се използва при различните мрежи?

Tether (USDT) агресивно разширява своя обхват в настоящия пазарен цикъл, докато конкурентът му USDC прилага по-предпазлива стратегия.

27.09.2024 17:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Изпълнителен директор на крипто проект е обвинен в схема за изнудване, включваща шерифи от LASD

Адам Иза, изпълнителен директор, свързан с платформата Zort, е изправен пред сериозни обвинения в провеждането на схема за изнудване, включваща служители от шерифския отдел на Лос Анджелис (LASD), както е описано подробно от ФБР.

27.09.2024 16:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Чанпен Джао от Binance може да бъде освободен предсрочно: Какво ще направи милиардерът след това?

Чанпен Джао може да бъде освободен от федералния арест по-рано от очакваното, въпреки че първоначално пускането му на свобода беше насрочено за неделя, 29 септември, поради политиката да не се освобождават затворници през почивните дни.

27.09.2024 14:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Binance стартира платформа за предварително предлагане на токени

Binance, водещата световна борса за криптовалути, представи най-новото си предложение: Платформата Binance Pre-Market.

27.09.2024 11:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.