Home

XRP Ledger пуска токенизирани американски облигации

01.08.2024 18:00 1мин. четене Alexander Zdravkov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
XRP Ledger пуска токенизирани американски облигации

XRP Ledger, в партньорство с Ripple и OpenEden, ще предлага токенизирани ценни книжа на САЩ, отбелязвайки значителна стъпка в сливането на традиционните финанси с блокчейн технологията.

Тези токени, наречени TBILL, обезпечени с държавен дълг на САЩ, ще бъдат налични в XRPL, предоставяйки сигурни и иновативни инвестиционни възможности.

Ripple инвестира $10 милиона в TBILL токените на OpenEden, като целта е да се повиши полезността на реалните активи в DeFi областта.

Стабилната инфраструктура на XRPL, включваща автоматичен маркет мейкър (AMM) и децентрализирани идентификатори (DID), подкрепя тази инициатива.

Партньорството също така се стреми да разшири DeFi достъпа за институционални инвеститори, като в бъдеще планира да емитира TBILL токени, използвайки стабилни монети като предстоящия Ripple USD.

Сътрудничеството на Ripple с регулираната борса за дигитални активи Archax допълнително подчерта потенциала за интегриране на активи от реалния свят в XRPL.

Този ход означава сериозна DeFi еволюция, предлагаща безпроблемна комбинация от традиционни финансови инструменти и блокчейн иновации.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Токенизираните активи скоро ще надхвърлят стойността на криптовалутите според експерт

Съоснователят на Chainlink Сергей Назаров прогнозира, че токенизираните активи от реалния свят (RWA) скоро ще надминат по стойност криптовалутите.

20.09.2024 12:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

CertiK Ventures разкри инвестиция от $45 милиона за насърчаване на Web3 проекти

CertiK Ventures, инвестиционното звено на известната компания за блокчейн сигурност CertiK, е начело на усилията за насърчаване на Web3 иновациите със значителна инициатива за финансиране на стойност $45 милиона, обявена на 19 септември.

20.09.2024 11:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Хедж фонд мениджър предупреждава за икономически проблеми при победа на Камала Харис

Магнатът на хедж фондове Джон Полсън алармира за потенциалното въздействие на Камала Харис върху икономиката на САЩ, ако тя спечели президентския пост през ноември.

20.09.2024 10:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

FTX на път да “наводни” пазара с $16 милиарда – какво означава това?

От началото на четвъртото тримесечие на 2024 г. фалиралата крипто борса ще започне да разпределя активи на стойност $16 милиарда между кредиторите.

20.09.2024 7:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.