Home

Манчестър Юнайтед стартира футболна Web3 игра в партньорство с Tezos

01.08.2024 12:30 1мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Манчестър Юнайтед стартира футболна Web3 игра в партньорство с Tezos

Манчестър Юнайтед представи Web3 футболна игра, наречена „Fantasy United“ в блокчейна на Tezos за сезон 2024/2025 г.

Заедно с тази игра клубът пусна карти за търговия, които включват всички футболисти от първия отбор на клуба в издания като класически, редки и ултраредки

Тези карти се актуализират със статистики в реално време през целия сезон, което позволява на феновете да ги използват, за да изградят отбор от петима играчи във „Fantasy United“.

Играта дава възможност на феновете да се състезават с приятели, да се присъединяват към минилиги с играчи на Юнайтед и да печелят точки въз основа на представянето на играчите в реалния живот.

Ронан Джойс, директор „Дигитални иновации“ в Манчестър Юнайтед, подчерта, че тези карти позволяват на феновете да събират и взаимодействат с целия отбор, който се развива с напредването на сезона.

Изграден върху блокчейна на Tezos, този проект е част от продължаващото сътрудничество на Манчестър Юнайтед с екосистемата на Tezos. Клубът се стреми да ангажира феновете чрез интерактивни функции, както се вижда от оригиналната му дигитална колекция „The Devil“, също разработена с Tezos.

Картите за търговия с играчи се продават в пакети от седем броя на цена от £3, като ранен достъп получават собствениците на колекцията „The Devil“.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Ето защо се срина крипто банката Silvergate според главният административен директор

През 2023 г. Съединените щати се сблъскаха с втората по големина банкова криза от 2008 г. насам – фалитите на First Republic Bank, Silicon Valley Bank и Signature Bank.

23.09.2024 12:37 2мин. четене Kosta Gushterov

OpenSea пред съдебно дело за продажба на нерегистрирани ценни книжа

Двама потребители на OpenSea са подали колективен иск в САЩ, в който се твърди, че платформата за NFT търговия продава нерегистрирани ценни книжа.

23.09.2024 12:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Ето кой е най-разработваният ERC-20 проект в момента

Според компанията за крипто анализи Santiment децентрализираната оракулска мрежа Chainlink (LINK) води по активност в разработките на всички ERC-20 проекти.

23.09.2024 7:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Камала Харис демонстрира силна подкрепа за криптовалутите

Вицепрезидентът Камала Харис, кандидат на Демократическата партия за предстоящите президентски избори през ноември, наскоро говори на събитие за набиране на средства на Уолстрийт, където за първи път засегна темата за крипто индустрията.

23.09.2024 6:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.