Home

Binance Labs добавя четири алткойн проекта към инкубационната си програма

31.07.2024 8:00 2мин. четене Alexander Zdravkov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance Labs добавя четири алткойн проекта към инкубационната си програма

Binance Labs, инвестиционното подразделение на топ крипто борсата, наскоро включи четири перспективни алткойн проекта в своята инкубационна програма за сезон 7.

Тази инициатива има за цел да подкрепи и насърчи иновациите в Web3 пространството.

Binance Labs предлага обширно менторство и ресурси на тези проекти, но е важно да се отбележи, че това не означава автоматично директни финансови инвестиции от Binance. Фокусът на програмата е да подпомогне развитието на проектите в ранен етап чрез специално разработена учебна програма и достъп до екосистемата на Binance.

Проекти, избрани за менторство

  1. Astherus: Astherus се отличава като най-големия проект за деривати в BNB веригата с обща блокирана стойност от $81.79 милиона, според DeFiLlama. Въпреки малкия си брой последователи в социалните медии – по-малко от 6,000 в X (Twitter), той има значително присъствие в своята ниша.
  2. Cycle Network: Този проект има за цел да повиши оперативната блокчейн съвместимост, осигурявайки агрегирана мрежа за ликвидност, която работи с множество блокчейн слоеве, включително първи и втори слой. С около 127,000 последователи в X и с първия си продукт, PiggyBank, който привлече 300,000 потребители, Cycle Network е постигнала впечатляващ старт.
  3. Dill: Признат за мащабируемостта на наличните данни, Dill има около 41,000 последователи и е завършил своя предварителен кръг на финансиране и кръг на инвестиции от основателите. Кръгът, ръководен от Find Satoshi Ventures, включваше различни известни крипто фигури, въпреки че конкретни финансови подробности не бяха разкрити.
  4. EigenExplorer: Този проект, част от екосистемата на EigenLayer, има най-малък отпечатък в социалните медии със само 840 последователи в X и скорошен дебют през април 2024 г. Въпреки ограниченото си присъствие EigenExplorer е част от разрастващия се DeFi пейзаж.

Инвеститорите трябва да подхождат с повишено внимание към тези нововъзникващи проекти поради присъщите рискове, като волатилност на пазара, опасения за сигурността и потенциална пазарна манипулация. Задълбоченото проучване и разбирането на спекулативния характер на тези начинания са от съществено значение за всеки, който обмисля участие.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Кредиторите на FTX недоволни от минималните суми, които ще получат

Съгласно актуализираните наскоро документи за несъстоятелност, споделени от кредитора на FTX Сунил Кавури, лицата, които са загубили пари от борсата, могат да очакват да си възстановят само 10-25% от своите криптовалути.

29.09.2024 8:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Корелацията между криптовалутите и фондовия пазар достигна своя връх – Coinbase

Неотдавнашен доклад на Coinbase разкрива, че през септември корелацията между криптовалутите и фондовите пазари е достигнала исторически връх и е достигнала 50%.

28.09.2024 21:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Боливия регистрира скок на крипто транзакциите

В неотдавнашен доклад на Централната банка на Боливия (BCB) се подчертава значителното увеличение на транзакциите с виртуални активи в Боливия след решението на страната да отмени забраната си за Биткойн през юни.

28.09.2024 20:30 2мин. четене Kosta Gushterov

Ръководителят на SEC ще напусне ако Тръмп бъде избран според американски сенатор

Сенаторката от Уайоминг Синтия Лумис наскоро предположи, че председателят на Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC) на САЩ Гари Генслер може да се оттегли от поста си през следващата година.

28.09.2024 16:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.