Home

Тайният план на Русия: Предложение за търговия с Биткойн излиза наяве

13.07.2024 12:00 1мин. четене Alexander Zdravkov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Тайният план на Русия: Предложение за търговия с Биткойн излиза наяве

По последни данни Русия обмисля да разреши търговията с Биткойн и криптовалути за избрани инвеститори като част от усилията за стимулиране на международните крипто разплащания на фона на продължаващите геополитически предизвикателства.

По-рано Москва предложи да се забрани търговията с криптовалути и добивът им, а последните законопроекти се опитват да ограничат дейността на местните крипто борси.

Сега руското Министерство на финансите има за цел да разреши търговията с Биткойн и други криптовалути за определени категории инвеститори, предлагайки законодателство за регулиране на крипто добива и разплащанията с дигитални активи.

Освен това те предлагат да се разреши на чуждестранните участници в икономическата дейност да използват криптовалути за разплащания, като ги третират подобно на валута.

Регистрирани борси ще се занимават с крипто търговия, ограничавайки достъпа до определени инвеститори, докато Централната банка на Русия все още ограничава употребата на криптовалути за плащания в страната.

Неотдавнашните предложения включват и легализирането на стабилните монети за международни разплащания, което потенциално би засилило икономическата устойчивост на Русия срещу санкции.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Анализатор прогнозира значително намаляване на лихвените проценти на Фед и сътресения на пазара

Известният криптоаналитик, познат като “Doctor Profit” направи смели прогнози за предстоящата среща на Федералния резерв на 18 септември.

16.09.2024 18:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Експерт прогнозира, че Биткойн ще увеличи стойността си 10 пъти и ще промени финансите

В неотдавнашно интервю математикът Фред Крюгер обсъди потенциала на Биткойн, разглеждайки го като революционна сила във финансите.

16.09.2024 16:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Уолстрийт навлиза в крипто сектора въпреки високите разходи и регулаторните пречки

Очаква се компаниите от Уолстрийт да продължат да разширяват дейността си в областта на криптовалутите, въпреки нарастващата конкуренция и минималната корелация между Биткойн и традиционните индекси като S&P 500 и Nasdaq.

16.09.2024 15:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Цената на Биткойн може да падне под $58,000 според популярен икономист

Известният критик на Биткойн Питър Шиф отново прогнозира рязък спад в стойността на криптовалутата, като предполага, че тя може да падне под $58,000.

16.09.2024 13:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.