Home

Топ селекции на акции от Dow Jones за 2024 г.

12.07.2024 8:30 1мин. четене Alexander Zdravkov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ селекции на акции от Dow Jones за 2024 г.

В продължение на повече от 128 години индексът Dow Jones Industrial Average е основната метрика за състоянието на Уолстрийт.

Започнал с 12 индустриални компании, той се превърна в 30-компонентен индекс на международни компании, известни с дългосрочната си възвръщаемост за инвеститорите.

С навлизането във втората половина на 2024 г. три от най-известните акции на Dow са Coca-Cola, Johnson & Johnson и Amazon.

Coca-Cola остава стабилна въпреки опасенията за инфлацията, възползвайки се от силата на глобалната марка и диверсифицираните операции в почти всички държави.

Johnson & Johnson е изправена пред правни предизвикателства, но поддържа финансова устойчивост със силен паричен поток и фокус върху фармацевтичните продукти и медицинските изделия.

Amazon, въпреки потенциалните опасения от рецесия, процъфтява благодарение на разнообразни приходни потоци, включително AWS (Amazon Web Services), абонаментни услуги и реклама, подкрепени от огромната клиентска база и стратегически сделки за съдържание.

Тези компании предлагат стабилност и потенциал за растеж, търгувайки се на атрактивни оценки в сравнение с историческите средни стойности.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Как намаляването на лихвите ще послужи като бичи сигнал за крипто пазара?

Известен крипто анализатор преразгледа гледната си точка за някои дигитални активи след неотдавнашното намаляване на лихвения процент от страна на Федералния резерв.

20.09.2024 20:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Намаляването на лихвите с 0.5% е “политически ход” – Доналд Тръмп

Доналд Тръмп разкритикува неотдавнашното решение на Федералния резерв да намали основния си лихвен процент с половин пункт, като го нарече “политическа маневра” и предположи, че по-малкото намаление би било по-подходящо.

20.09.2024 19:45 2мин. четене Alexander Zdravkov

Игра от платформата на Telegram пусна собствен токен, започвайки търговия на Binance

Играта за печелене с докосване (Tap-To-Earn) в рамките на приложението Telegram, Catizen, официално пусна своя токен, CATI, който вече е достъпен за търговия на Binance и други големи борси.

20.09.2024 19:30 2мин. четене Kosta Gushterov

Terraform Labs спечелиха съдебно съгласие за прекратяване на дейността си

Terraform Labs, създателят на екосистемата Terra (LUNA), получи съдебно одобрение за прекратяване на дейността си, след като се споразумя с Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ по обвиненията в измама, свързани със срива на стабилната монета TerraUSD и токена LUNA, които причиниха загуби за $40 милиарда през 2022 г.

20.09.2024 19:15 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.