Home

XRP и Cardano продължават да получават критики от анализаторите

08.07.2024 11:00 1мин. четене Alexander Zdravkov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
XRP и Cardano продължават да получават критики от анализаторите

Бившият анализатор на Goldman Sachs Мурад Махмудов предизвика разгорещен дебат с неотдавнашните си коментари, в които поставя под въпрос бъдещата жизнеспособност на два основни алткойна: XRP и Cardano (ADA).

Критиката на Махмудов поставя под съмнение дългосрочната устойчивост на тези криптовалути, предполагайки, че те може да не притежават фундаменталната стабилност, която често се изтъква от техните поддръжници. Той оприличи XRP и ADA като “култови меме монети“, намеквайки, че оценката им зависи повече от настроенията на общността, отколкото от реалнатата им стойност.

Тези забележки идват на фона на по-широк пазарен спад, като XRP се търгува доста под историческия си връх.

Махмудов изрази предпазлив оптимизъм за по-широкия алткойн пазар, но остава скептичен конкретно за XRP и ADA. Той прогнозира, че алткойните като цяло биха могли да се представят доста добре през настоящия цикъл, отбелязвайки историческата им роля в насърчаването на иновациите и приемането в пейзажа на дигиталните активи.

Въпреки това Махмудов смекчи тази перспектива с опасения относно потенциални икономически препятствия, като например намалените нива на спестявания сред американските домакинства, които биха могли да ограничат бъдещите инвестиционни потоци в криптовалутите и потенциално да потиснат очакваното алткойн превъзходство.

По-ранни технически анализи бяха загатнали за възможността за сериозен ценови възход на XRP, напомнящ за експлозивния му ръст през 2017 г., когато се повиши със 70,000%.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Ето коя криптовалута е по-добра от Solana според основателя на Cardano

Чарлз Хоскинсън, създателят на Cardano, за пореден път критикува Solana.

06.10.2024 9:30 2мин. четене Alexander Zdravkov

Процентът на горене на Shiba Inu (SHIB) се понижава

Системата за проследяване на Shibburn, която наблюдава дейностите по изгаряне на SHIB, отчита спад в степента на горене на Shiba Inu както на дневна, така и на седмична база.

06.10.2024 8:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Ето защо Solana може да засенчи Етериум според Sygnum Bank

Неотдавнашен доклад на банката за дигитални активи Sygnum предполага, че една възходяща тенденция може да даде на Solana (SOL) предимство пред Етериум (ETH) в конкурентното пространство на смарт договорите.

06.10.2024 7:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Топ 5 алткойна с дългосрочен потенциал за развитие

Алткойни като Cardano и Polkadot предлагат значителен потенциал за дългосрочен растеж, предоставяйки на инвеститорите възможности отвъд главните криптовалути.

05.10.2024 21:00 3мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.