Home

XRP и Cardano продължават да получават критики от анализаторите

08.07.2024 11:00 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
XRP и Cardano продължават да получават критики от анализаторите

Бившият анализатор на Goldman Sachs Мурад Махмудов предизвика разгорещен дебат с неотдавнашните си коментари, в които поставя под въпрос бъдещата жизнеспособност на два основни алткойна: XRP и Cardano (ADA).

Критиката на Махмудов поставя под съмнение дългосрочната устойчивост на тези криптовалути, предполагайки, че те може да не притежават фундаменталната стабилност, която често се изтъква от техните поддръжници. Той оприличи XRP и ADA като “култови меме монети“, намеквайки, че оценката им зависи повече от настроенията на общността, отколкото от реалнатата им стойност.

Тези забележки идват на фона на по-широк пазарен спад, като XRP се търгува доста под историческия си връх.

Махмудов изрази предпазлив оптимизъм за по-широкия алткойн пазар, но остава скептичен конкретно за XRP и ADA. Той прогнозира, че алткойните като цяло биха могли да се представят доста добре през настоящия цикъл, отбелязвайки историческата им роля в насърчаването на иновациите и приемането в пейзажа на дигиталните активи.

Въпреки това Махмудов смекчи тази перспектива с опасения относно потенциални икономически препятствия, като например намалените нива на спестявания сред американските домакинства, които биха могли да ограничат бъдещите инвестиционни потоци в криптовалутите и потенциално да потиснат очакваното алткойн превъзходство.

По-ранни технически анализи бяха загатнали за възможността за сериозен ценови възход на XRP, напомнящ за експлозивния му ръст през 2017 г., когато се повиши със 70,000%.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Този токен може да поскъпне с над 20%, а една от меме криптовалутите да загуби над 40%

Известен анализатор и търговец на криптовалути предполага, че алткойн, базиран на Етериум (ETH), може да е готов за значително възходящо движение.

20.07.2024 22:00 2мин. четене

Скорошна публикация на Илон Мъск предизвика скок при меме монета

Неотдавнашната активност на Илон Мъск в социалните мрежи предизвика забележителен ръст на Non-Playable Coin (NPC) – криптовалута, свързана с NPC мемето.

20.07.2024 19:00 1мин. четене

Цената на XRP реагира, след промяна на датата на делото със SEC

Токенът XRP на Ripple поскъпна значително с над 6% след пренасрочването на среща при закрити врата от Комисията по ценни книжа и фондови борси (SEC), което породи нов оптимизъм за възможно уреждане на продължителния правен спор между Ripple и SEC.

20.07.2024 16:30 2мин. четене

Етериум по-децентрализиран ли е от Биткойн?

Наскоро Виталик Бутерин говори на конференцията ETHCC в Брюксел за децентрализацията на Етериум в сравнение с Биткойн и други блокчейн системи.

20.07.2024 15:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.