Home

Binance въвежда важни промени за операциите си в Турция

02.07.2024 17:25 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance въвежда важни промени за операциите си в Турция

След публикуването на закона за криптовалутите в Държавен вестник в Турция, Binance сподели публикува актуализация, съдържаща промени по отношение на дейността си в страната.

Крипто борсата обяви важни промени в услугите си в Турция, за да повиши прозрачността и да спази регулаторните изисквания.

Компанията се ангажира да си сътрудничи с турските регулаторни органи, за да насърчи съвместима среда за своите потребители и да подкрепи разработването на регулаторна рамка за индустрията на криптовалутите.

Като част от тези мерки, Binance.com ще продължи да бъде достъпен от Турция, но ще има значителни корекции. Опцията за турски език ще бъде постепенно премахната от услугите на платформата през следващите три месеца, а всички директни маркетингови дейности, насочени към турските потребители, ще бъдат спрени.

Крипто борсата призна още, че тези промени могат да засегнат някои потребители, но подчерта, че безопасността и преживяването на потребителите са основни приоритети. Всички средства на потребителите остават защитени, а функциите за депозиране и теглене ще продължат да бъдат достъпни.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Регулации Новини

Камарата на представителите на САЩ ще гласува спорния бюлетин за крипто компаниите през следващата седмица

Камарата на представителите трябва да гласува ветото на президента Джо Байдън върху Счетоводен бюлетин 121 (SAB 121) – решение, което предизвика значителни спорове.

06.07.2024 18:00 2мин. четене

Европа разширява правилата за доставчиците на крипто услуги

Европейският банков орган (EBA) разширява обхвата на своите правила, за да включи доставчиците на крипто услуги и техните посредници, считано от 30 декември съгласно Регламент (ЕС) 2023/1113.

06.07.2024 6:30 1мин. четене

SEC продължава с натиска върху крипто компаниите – ето коя е новата им цел

Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) засили контрола си върху крипто сектора, като този път се насочи към дружествата за рисков капитал.

05.07.2024 12:00 1мин. четене

Топ 12 държави, които не облагат криптовалутите с данъци

Намирането на държава, която не облага с висок данък печалбите ви от криптовалути, може да бъде като да ударите джакпота. 

04.07.2024 20:30 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.