Home

Крипто кит продава XRP на стойност $25 милиона – свързан ли е адреса с Ripple?

26.06.2024 19:00 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто кит продава XRP на стойност $25 милиона – свързан ли е адреса с Ripple?

Въпреки по-широкото възстановяване на крипто пазара, подкрепеният от Ripple актив XRP преживя бурни ценови движения.

Докато Биткойн и алткойни като ETH, SOL и BNB леко възстановиха, известно време XRP се търгуваше на червено. Това рязко движение на цените идва след масивната продажба на 52 милиона XRP от кит на две централизирани борси (CEX).

В скорошни публикации от Whale Alert в X бе подчертано, че добре познатият XRP кит, …Rzn, колективно е прехвърлил 52.27 милиона XRP, на стойност $24.95 милиона, на две борси през последния ден. Китът извърши две транзакции, като прехвърли 30.65 милиона XRP към Bitstamp и 21.62 милиона XRP към Bitso.

Тези транзакции показват засилен натиск за продажба на актива и съвпадат с неубедителното ценово действие. Въпреки че има спекулации, че този адрес може да е свързан с Ripple, не са предоставени конкретни доказателства. Тези продажби се превърнаха в повтарящо се събитие в крипто пространството след стратегическото придобиване на дял от Ripple в Bitstamp.

Цената на XRP се понижава

Към момента на писане на статията цената на XRP е спаднала с 0.30% и в момента се търгува на ниво от $0.4746.

Данните на Coinglass разкриват смесени настроения на инвеститорите: Откритият интерес (OI) към фючърсите на XRP се е увеличил с 0.60% до $589.51 милиона, което предполага известен оптимизъм. Обемът на дериватите обаче търпи спад от 35.19% до $631,71 милиона, което показва потенциална волатилност.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Тази криптовалута е готова за значителен скок на цената според индикатор

След няколко седмици на консолидация на цените, една от многото криптовалути изглежда е готова за значително увеличение, според ключов индикатор.

01.07.2024 21:00 1мин. четене

Криптовалута скочи с 400% след информация за участието на “Roaring Kitty”

Към момента на писане на статията меме криптовалутата Chewy (CHWY) отразява ръст от малко над 400% през последните 24 часа според данни на CoinMarketCap.

01.07.2024 19:20 1мин. четене

Ето как Етериум транзакциите могат да станат по-бързи според Виталик Бутерин

Съоснователят на Етериум Виталик Бутерин се застъпи за подобряване на скоростта на транзакциите в блокчейна, като представи няколко потенциални стратегии за подобряване на мащабируемостта на мрежата и потребителското изживяване.

01.07.2024 18:00 2мин. четене

Kaspa (KAS) достигна нов исторически връх на цената

Анализът на ценовото представяне на Kaspa (KAS) в рамките на веригата гласи, че трейдърите продължават да показват силно търсене на алткойна.

01.07.2024 16:30 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.