Home

Най-oптимистичният сценарий за цената на Етериум

21.06.2024 7:30 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Най-oптимистичният сценарий за цената на Етериум

Ръководителят на отдела за проучване на дигитални активи във VanEck, Матю Сигъл, наскоро обсъди с Bankless шансовете Етериум да достигне астрономическата цена от $154,000.

Той заяви, че за да се материализира този оптимистичен сценарий, Етериум трябва да обхване големи части от различни сектори; смарт договори, реклама, както и ИТ инфраструктура.

Сигъл подчерта, че за да постигне тези толкова високи цени, Етериум ще трябва да контролира 90% от прехвърлянето на стойност чрез смарт договори, с големи дялове в своите секторите на реклама и ИТ чрез блокчейни с отворен код.

Освен това Сигъл коментира значението на глобалната макроикономическа динамика, особено представянето на нововъзникващите пазари и силата на щатския долар при определяне на съдбата на Етериум.

„В този свят вероятно нововъзникващите пазари се справят много добре, а щатският долар се справя изключително зле. А [САЩ] или са възприели изцяло дигиталните активи с отворен код, което според мен е малко вероятно, или са ги изтласкали напълно в други страни. И тогава в този бичи сценарий Етериум улавя доста значителен процент от общата стойност.“

VanEck прогнозирана базова оценка за Етериум около $22,000, което предполага възможно увеличение с 518%. В случай, че достигне най-високия оптимистичен сценарий от $154,000 за монета, тогава сегашната му пазарна капитализация трябва да скочи с 4,225%.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

SEC отново отложи одобрението на Етериум ETF

Комисията по ценни книжа и борси на САЩ върна формулярите S-1 на потенциалните емитенти на Етериум ETF, след като ги прегледа.

30.06.2024 6:00 1мин. четене

Алткойн сезонът може да е по-близо, отколкото си мислим – ето защо

Крипто нализаторът Кевин Свенсън смята, че алткойн сезонът – период, в който алткойните значително превъзхождат Биткойн (BTC) – е неизбежен.

29.06.2024 19:00 1мин. четене

Шансовете за одобрение на Solana ETF са добри според ръководител на VanEck

Ръководителят на отдела за проучвания на VanEck Матю Сийгъл смята, че одобрението на спот Етериум ETF ще проправи пътя за Solana ETF, което ще предизвика нов интерес към крипто пазара.

29.06.2024 18:00 2мин. четене

Cardano се справи блестящо със скорошна атака срещу мрежата – какво следва за цената на ADA?

По-рано тази седмица Cardano успешно предотврати спам атака, а основателят ѝ Чарлз Хоскинсън изрази удовлетворение от резултата.

29.06.2024 17:00 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.