Home

Ето кой може да е създалят на новата криптовалута, свързана с Доналд Тръмп

19.06.2024 11:30 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето кой може да е създалят на новата криптовалута, свързана с Доналд Тръмп

Наскоро стана ясно, че TrumpCoin (DJT), за която се смяташе, че е свързана с Доналд Тръмп, всъщност е създадена от Мартин Шкрели - известен бизнесмен, обвиняван във финансови измами.

Тази информация дойде от известния блокчейн анализатор ZachXBT, който направи това разкритие чрез публикация в X. Шкрели, който прекара 6 години в затвор, предполагаемо му е написал:

“Нека си остане между нас. Имам над 1,000 доказателства, създадох ги с Барън.” – Това се отнася до Барън Тръмп, за когото се твърди, че е ръководил проекта.

Половин час след като се свързва със ZachBTX, Шкрели, сподели в публичното пространство, че той е създателя на TrumpCoin.

Малко след като ZachBTX подал инофрмация до Arkham Intelligence, за да получи награда от $150,000 за идентифицирането на разработчиците на DJT,  анализаторът получил съобщението от Шкрели.

За целите на валидирането ZachXBT свърза един притежател на DJT, който продал токени на стойност около $832, с друга услуга, наречена Shoggoth.ai, управлявана от Шкрели.

Базираната на Solana монета беше център на значително медийно внимание и спекулации през последния ден. Pirate Wires съобщи в понеделник, че TrumpCoin е нараснал със 187%, но това рали бе краткотрайно, защото вътрешни хора започнаха да разпродават своите притежания.

Обемът му на търговия в рамките на 24 часа възлиза на $346 милиона, а пазарната капитализация е $131 милиона според данни на Birdeye.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Алткойн сезонът може да е по-близо, отколкото си мислим – ето защо

Крипто нализаторът Кевин Свенсън смята, че алткойн сезонът – период, в който алткойните значително превъзхождат Биткойн (BTC) – е неизбежен.

29.06.2024 19:00 1мин. четене

Шансовете за одобрение на Solana ETF са добри според ръководител на VanEck

Ръководителят на отдела за проучвания на VanEck Матю Сийгъл смята, че одобрението на спот Етериум ETF ще проправи пътя за Solana ETF, което ще предизвика нов интерес към крипто пазара.

29.06.2024 18:00 2мин. четене

Cardano се справи блестящо със скорошна атака срещу мрежата – какво следва за цената на ADA?

По-рано тази седмица Cardano успешно предотврати спам атака, а основателят ѝ Чарлз Хоскинсън изрази удовлетворение от резултата.

29.06.2024 17:00 2мин. четене

Съдия отхвърли твърдението на SEC, че продажбите на BNB представляват разпространение на ценни книжа

Съдия Ейми Берман Джаксън отхвърли иска на Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC), че вторичните продажби на монетите BNB на Binance могат да се квалифицират като ценни книжа съгласно теста на Хауи.

29.06.2024 16:00 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.