Home

Администрацията на Байдън, Марк Кюбан и други се срещат в началото на юли, за да дискутират крипто

17.06.2024 7:00 1мин. четене Alexander Zdravkov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Администрацията на Байдън, Марк Кюбан и други се срещат в началото на юли, за да дискутират крипто

В началото на месец юли служители от администрацията на Байдън, някои членове на Камарата на представителите и Сената, заедно с Марк Кюбан ще се срещнат, за да дискутират политиката в областта на криптовалутите.

Половината от участниците са част от Камарата на представителите. Те притежават правомощията да преодолеят всички проблеми на американците и да направят общността им по-комуникативна.

Акцентът на срещата ще бъде за насърчаване на Биткойн и блокчейн иновациите в държавата. От друга страна, фактът, че изборите през 2024 г. наближават, ясно отчитат важността на кампанията в две направления, а именно икономиката и политиката.

“Ако Байдън загуби, ще трябва да благодарим на Гари Генслер и SEC”, съобщи наскоро Кюбан в X (Twitter).

Представителят Ро Хана, горещ привърженик на технологията на криптовалутите, бе човекът, който внесe спорния FIT21 в Камарата на представителите.

Инициативата има за цел да подкрепи Комисията за търговия със стокови фючърси (CFTC) с нови правомощия в областта на дигиталните стоки, включително установяване на нов статут на Комисията по ценни книжа и фондови борси (SEC). Хана настойчиво посъветва администрацията на Байдън да подкрепи горепосочения парламентарен пакет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Корелацията между криптовалутите и фондовия пазар достигна своя връх – Coinbase

Неотдавнашен доклад на Coinbase разкрива, че през септември корелацията между криптовалутите и фондовите пазари е достигнала исторически връх и е достигнала 50%.

28.09.2024 21:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Боливия регистрира скок на крипто транзакциите

В неотдавнашен доклад на Централната банка на Боливия (BCB) се подчертава значителното увеличение на транзакциите с виртуални активи в Боливия след решението на страната да отмени забраната си за Биткойн през юни.

28.09.2024 20:30 2мин. четене Kosta Gushterov

Ръководителят на SEC ще напусне ако Тръмп бъде избран според американски сенатор

Сенаторката от Уайоминг Синтия Лумис наскоро предположи, че председателят на Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC) на САЩ Гари Генслер може да се оттегли от поста си през следващата година.

28.09.2024 16:00 1мин. четене Kosta Gushterov

3 макроикономически фактора, които може да повлияят на крипто сектора до края на 2024

Пазарът на криптовалути може да е готов за потенциален растеж, тъй като навлиза в четвъртото тримесечие, което исторически е благоприятен период.

28.09.2024 13:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.