Home

WienerAI събра над $5.5 милиона, очертава се скорошен листинг

13.06.2024 15:00 3мин. четене Alexander Stefanov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
WienerAI събра над $5.5 милиона, очертава се скорошен листинг

WienerAI ($WAI), новата меме монета, премина границата от $5.5 милиона в своята предварителна продажба, привличайки огромно внимание в крипто общността.

При новите $2 милиона, събрани за малко повече от две седмици след събирането на $3 милиона, проектът изглежда е на път за голям успех в предварителната си продажба.

Комбинирайки силата на изкуствения интелект (AI) и блокчейн технологията, WienerAI предлага уникална платформа за търговия, която обещава подобрено търговско изживяване за всички потребители.

Добавяйки към привлекателността е очарователното й талисманче – куче дакел, което внася нотка на игривост. 

В момента, цената на нейния базиран на Ethereum токен $WAI е $0.000717 и ще се увеличи до $0.000718 на следващия етап от предварителната продажба.

Ранните инвеститори, които осигурят $WAI на сегашната му цена, могат потенциално да очакват значителни печалби, когато токенът дебютира на глобалните борси.

Въпросът е дали $WAI може да направи същия скок като Turbo (TURBO)?

За да поставим нещата в контекст, инвестиция от $500 в $TURBO щеше да струва $102,905 при днешната цена.

Със заинтересоваността, която вече е събрала, няма причина $WAI да не постигне същото или дори да надмине печалбите на $TURBO.

Посетете WienerAI

Има ли WienerAI потенциала да стане нещо голямо?

WienerAI се възползва от нарастващия пазар на изкуствен интелект и блокчейн технологии. До 2029 г. се прогнозира, че AI ще достигне зашеметяващата стойност от $1.8 трилиона, което обещава нови възможности и възможности в различни сектори, с обещание за повишена ефективност и прецизност. 

Един от секторите, в който прониква, е криптото, където технологията му се съчетава с блокчейните и подобрява работните потоци във финансовите услуги, веригата на доставки, здравеопазването и други.

AI крипто проекти като Bittensor (TAO) улесняват бързото споделяне на знания между AI системите, докато Fetch.ai (FET) автоматизира бизнес задачите чрез базирана на блокчейн автоматизация.

Тези проекти отбелязаха експлозивен растеж. От своето най-ниско ниво през 2020 г., FET се е увеличил с 19,702% до текущата си цена от $1.62, докато TAO е скочил с 995% от най-ниското си ниво за последните 12 месеца до текущата си цена от $334.60.

Колективно, AI токените дори са надминали Bitcoin (BTC) по печалби през последните 12 месеца до март 2024 г.

След това има монети, които съчетават забавлението и хумора на определени токени с AI функционалности, известни като AI меме монети.

Например, CorgiAI (CORGIAI), проект с очарователен талисман Корги, предлага базирани на AI NFT и води пазара на AI меме монети с капитализация от $475 милиона.

От своето най-ниско ниво през септември 2023 г., тя се е увеличила с 3,046% до текущата си цена от $0.001385.

Около същото време, $TURBO, което представлява сливане на човешка креативност и изкуствен интелект чрез своя футуристичен талисман жаба, се увеличи с 7,973% до текущата си цена от $0.005187. То има пазарна капитализация от $363 милиона.

Посетете WienerAI

Как ще работи ботът на WienerAI

Търговският бот на WienerAI, който скоро ще бъде пуснат, работи като стандартен чатбот, но вместо да отговаря с “бау” или “мяу”, той предлага печеливши сделки. 

Потребителите могат просто да въвеждат въпроси, а системата използва предиктивна технология, за да сканира пазара за добри търговски възможности. След като направи своите избори, предоставя анализ и обосновка, и дори показва къде потребителите могат да намерят най-добрите цени за тези токени на различни DEX платформи. WienerAI предлага и крипто стейкинг с 200% APY.

Освен това, потребителите могат да извършват сделки директно в чат интерфейса и да следят всичките си позиции, което прави процеса безпроблемен за всички, независимо от опита им.

Как да закупя WienerAI?

За да закупите WienerAI (WAI) токени, следвайте тези стъпки:

  1. Осигурете си съвместим крипто портфейл като MetaMask или Trust Wallet.
  2. Заредете портфейла си с една от поддържаните крипто валути – ETH, USDT или USDC.
  3. Посетете уебсайта на WienerAI и се свържете с портфейла си.
  4. Изберете желаната сума WAI токени и завършете транзакцията.

Посетете WienerAI


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

$500 в тези 3 конкурента на Dogecoin може да се превърнат в $50,000, преди DOGE отново да достигне $0.7

Dogecoin (DOGE) отдавна е една от най-популярните мемори монети, но изкачването ѝ до $0.7 по време на бичия поход през 2021 г. изглежда като далечен спомен.

07.10.2024 10:30 5мин. четене Kosta Gushterov

Тенденции при криптовалутите за 2024 г: Етериум, Polygon, Toncoin, Brett, Dogwifhat и FoxLetFun (FLF)

Тъй като пазарът на криптовалути продължава да се развива, се появява нова вълна от тенденциозни криптовалути, които предлагат комбинация както от утвърдени гиганти, така и от вълнуващи нови проекти.

07.10.2024 10:01 5мин. четене Kosta Gushterov

Експерт прогнозира рали за Tron (TRX) и Rexas Finance (RXS) до 2025 г., ето колко високо могат да се издигнат

Хайпът около криптовалутите удари покрива, като се имат предвид прогнозите на експертите за огромните бичи стратегии, които очакват Tron (TRX) и Rexas Finance (RXS) до 2025 г.

07.10.2024 9:47 4мин. четене Kosta Gushterov

Инвестирането в BNB може да навреди на портфейла ви – вместо това разгледайте тези 5 скъпоценни камъка за „Uptober”

Притежателите на Binance Coin (BNB) са изправени пред сурова реалност: докато криптопазарът празнува „Uptober“ с покачващи се цени, BNB остава назад.

07.10.2024 9:01 6мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.