НАЧАЛО Прессъобщения

Доналд Тръмп се обяви в подкрепа на криптовалутите. WienerAI пък препуска и вече събра $3 милиона

27.05.2024 11:54 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Доналд Тръмп се обяви в подкрепа на криптовалутите. WienerAI пък препуска и вече събра $3 милиона

„Аз съм много позитивен и отворен към компаниите за криптовалути“, заяви той, потвърждавайки про-крипто позицията си в неделя, по време на речта си на Конвенцията на Либертарианската партия.

Тръмп увери, че никога няма да позволи криптовалутите да изчезнат, като хвърли сянка върху действията на Байдън за унищожаване на Биткойн и криптовалутите.

„Коварният Джо Байдън, от друга страна, най-лошият президент в историята на нашата страна, иска те да умрат бавно и болезнено. Това никога няма да се случи с мен“, написа той в публикация в Truth Social.

Подкрепата на Тръмп за криптовалутите идва в момент, когато настоящият президент Байдън е подложен на критики за анти-крипто позицията си. Въпреки това, администрацията на Байдън също омекотява позицията си спрямо криптовалутите, тъй като изборите в САЩ наближават.

Купете WienerAI

Миналата седмица, Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) одобри осем заявления за спот Етериум ETF, което сигнализира за нарастващо приемане на криптовалутите в традиционните финанси.

В речта си на Либертарианската конвенция, Тръмп подчерта важността на криптовалутите като средство за икономическа свобода и независимост. Той заяви, че криптовалутите предоставят нови възможности за инвестиции и иновации, които могат да помогнат за възстановяването на икономиката на страната.

“Криптовалутите са бъдещето, те са инструмент за освобождаване от финансовата система, контролирана от правителството”, добави Тръмп. “Ние трябва да подкрепяме и насърчаваме този нов сектор, вместо да го потискаме.”

Същевременно, Байдън се опитва да балансира между критиките към криптовалутите и нуждата от иновации във финансовия сектор. Одобрението на спот Етериум ETF от SEC може да бъде знак за по-мек подход към криптовалутите от страна на администрацията.

“Нашата цел е да защитим инвеститорите, като същевременно насърчаваме иновациите и конкуренцията на финансовия пазар”, заяви представител на администрацията на Байдън. “Ние разбираме значението на криптовалутите и блокчейн технологията и работим върху създаването на подходяща регулаторна рамка.”

WienerAI пък събира $3 милиона в ICO-то си

Силната подкрепа за криптовалутите от бившия президент Доналд Тръмп идва в благоприятен момент за проекти като забавния WienerAI. Докато конкретният проект се занимава повече със забавление и меме култура, отколкото с финансови иновации, отварянето на правителствена подкрепа за цялата крипто индустрия може само да помогне за привличането на повече инвеститори.

WienerAI наскоро успя да събере над $3 милиона само в рамките на своето първично предлагане на монети (ICO). Един от основните акценти, които привлякоха този внушителен интерес, са изключително високите над 328% годишни стейкинг награди, които проектът предлага на инвеститорите си.

В момента WienerAI се търгува на около $0.000711, като екипът обеща интеграция на изкуствен интелект чрез т.нар. AI трейдинг бот. Според обясненията, ботът ще следи пазара за обещаващи меме проекти и ще предлага препоръки за търговия. Това би могло да добави малко реална полезност към иначе чисто забавния WienerAI.

Въпреки че концепцията за съчетаване на кучета, наденички и AI може да изглежда донякъде абсурдна, точно този вид безсмислени шеги и меме култура са в основата на успеха на предишни хитове като Dogecoin. Затова експертите вярват, че подкрепата на влиятелни фигури като Тръмп може да бъде от решаващо значение за нововъзникващи крипто проекти, желаещи да привлекат инвеститорски капитали.

Как да закупя WienerAI?

За да закупите токени на забавния WienerAI проект, докато все още е в ранната му предпродажбена фаза, следвайте тези лесни стъпки:

  1. Изтеглете и инсталирайте MetaMask или друг съвместим крипто портфейл, който поддържа ERC-20 токени.
  2. Купете някоя от поддържаните криптовалути като ETH, USDT или USDC и ги прехвърлете във вашия портфейл.
  3. Посетете официалния уебсайт на WienerAI и се свържете с вашия портфейл чрез бутона “Connect Wallet”.
  4. Изберете желаната от вас сума WienerAI токени за покупка и финализирайте транзакцията през портфейла си.

Купете WienerAI


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли да се конкурира бичият цикъл на Shiba Inu с печалбите на Ethereum? Анализаторите твърдят, че успехът на предварителната продажба на Furrever Token ще може

Потенциалът на Shiba Inu за бичи поход, институционалните печалби на Ethereum и успехът на предварителната продажба на Furrever Token с реферални награди. Открийте техните уникални перспективи за растеж сега!22.06.2024 13:00 4 мин. четене

ORACLE MEME ($OMEME) прави всичко възможно със своята платформа, базирана на функционалността

Бързият възход на меме монетите в крипто пространството е явление, което си струва да се наблюдава. Размерът на печалбите, които инвеститорите получават от тях понякога е изключителен.

22.06.2024 12:00 4 мин. четене

XRP и Ondo се колебаят и притежателите им търсят нови възможности, а Raboo се бори да се превърне в една от най-добрите инвестиции за 2024

В света на криптовалутите има многобройни възможности. Това е причината, поради която притежателите на стагниращи монети като XRP и Ondo, търсят по-добри варианти.

22.06.2024 9:40 3 мин. четене

Умните китове купуват Биткойн, но според прогнозите, че Angry Pepe Fork и Shiba Inu може да отбележат скок

Спадът на Биткойн до ново петседмично дъно събуди отново интереса на умните китове, които сега са на вълна покупки.

22.06.2024 8:40 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.