Home

Floki inu изгаря над 15 милиарда токена – какво следва за цената?

23.05.2024 6:30 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Floki inu изгаря над 15 милиарда токена – какво следва за цената?

Floki DAO, организацията зад мемекойна FLOKI, обяви изгарянето на 15.246 милиарда токена след гласуван ена общността.

Това решение отразява продължаващите усилия на DAO за повишаване на стойността на монетата чрез дефлационни мерки.

FLOKI, популярна меме криптовалута, спечели значително внимание, дори беше включен в мемеккойн  индекса на VanEck Index. Проектът има за цел да приеме политики, които увеличават неговата полезност и пазарна стойност, подкрепени от специализирана общност. Неотдавнашното изгаряне включваше 99.84% от токените за гласуване, възлизащи на 460 милиарда FLOKI, като едва 0.16% гласуваха против предложението.

Решението за изгаряне на тези токени произхожда от гласуване, което започна на 13 май. Исторически, FLOKI DAO изисква акаунти в черния списък в рамките на своята екосистема да прехвърлят своите притежания в портфейла Floki Multisig за постоянно изгаряне.

През юли 2022 г. много акаунти спазваха тази директива, въпреки че някои не го правиха. Наскоро един акаунт изпрати 15.2 милиарда FLOKI, като поиска 1% стимул. По време на предложението токените бяха оценени на приблизително $2.8 милиона; сегашната им стойност възлиза на около $3.43 милиона.

Това събитие подчертава децентрализирания характер на Floki DAO, който ръководи няколко важни решения през годините.

След съобщението за изгаряне, цената на FLOKI се увеличи с над 2%%, достигайки $0.0002252. Това покачване идва на фона на период на пазарна консолидация, когато много мемекойни са загубили стойност.

Изгарянето на токени може да подобри дългосрочната оценка на FLOKI, особено след като съперници като PEPE наскоро надминаха до най-високите си стойности за всички времена. Най-високата стойност на FLOKI , регистрирана в началото на ноември 2021 г., е $0.0003437 и това изгаряне може да помогне на токена да се приближи отново до това ниво.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Алткойн сезонът може да е по-близо, отколкото си мислим – ето защо

Крипто нализаторът Кевин Свенсън смята, че алткойн сезонът – период, в който алткойните значително превъзхождат Биткойн (BTC) – е неизбежен.

29.06.2024 19:00 1мин. четене

Шансовете за одобрение на Solana ETF са добри според ръководител на VanEck

Ръководителят на отдела за проучвания на VanEck Матю Сийгъл смята, че одобрението на спот Етериум ETF ще проправи пътя за Solana ETF, което ще предизвика нов интерес към крипто пазара.

29.06.2024 18:00 2мин. четене

Cardano се справи блестящо със скорошна атака срещу мрежата – какво следва за цената на ADA?

По-рано тази седмица Cardano успешно предотврати спам атака, а основателят ѝ Чарлз Хоскинсън изрази удовлетворение от резултата.

29.06.2024 17:00 2мин. четене

Съдия отхвърли твърдението на SEC, че продажбите на BNB представляват разпространение на ценни книжа

Съдия Ейми Берман Джаксън отхвърли иска на Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC), че вторичните продажби на монетите BNB на Binance могат да се квалифицират като ценни книжа съгласно теста на Хауи.

29.06.2024 16:00 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.