НАЧАЛО Биткойн

Предупреждение за цената на Биткойн от топ крипто анализатор

20.04.2024 7:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Предупреждение за цената на Биткойн от топ крипто анализатор

На фона на бурния пазар експерт по криптовалути и търговец, известен като Rekt Capital, алармира за Биткойн (BTC), предупреждавайки инвеститорите за продължаваща корекция.

Rekt Capital посочи, че в момента Биткойн се движи във фаза на корекция – често срещано явление, наблюдавано преди значими събития като халвинга.

Анализът показва, че историческите данни разкриват закономерност: корекциите, предшестващи събитията на халвинг, обикновено водят до бичата фаза. Изглежда, че настоящата пазарна траектория може да съвпадне с тази историческа тенденция, макар и с уникални нюанси.

Като се изхожда от предишни цикли на Биткойн, се отбелязва, че събитията, свързани с халвинга, обикновено забавят моментално инерцията и предизвикват корекции, преди да инициират покачване на стойността.

Такива тенденции се повтарят в предишни цикли, което показва потенциална пътна карта за продължаващото пазарно поведение.

По отношение на прогнозирането на дъното на Биткойн, Rekt Capital отбелязва, че отдръпване, доближаващо се до 20%, може да сигнализира за подходящ момент за инвеститорите.

Исторически погледнато, подобни спадове са свързани с минимален риск от понижение и често са съпроводени от засилен пазарен страх, който обикновено предшества изгодни инвестиционни възможности.

Въпреки че индикациите сочат близост до точката на обръщане, определянето на точното дъно остава трудно постижимо в условията на пазарна несигурност.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн адрес прехвърли $1 милиард срещу нищожна такса от под $10

Мащабен трансфер на Биткойн на стойност над един милиард долара наскоро привлече вниманието на пазара поради минималните такси.

20.05.2024 21:41 1 мин. четене

Топ 5 причини защо да очакваме Биткойн да се изстреля до $70,000 тази седмица

Алесандро Отавиани, един от водещите на подкаста Store of Bitcoin, наскоро очерта пет убедителни фактора зад прогнозата си за скок на цената на Биткойн (BTC) до $70,000 тази седмица.

20.05.2024 11:55 2 мин. четене

Биткойн инвеститорите приключиха с тегленето на печалби – какво следва

Известният крипто анализатор Уили Ву предполага, че Биткойн (BTC) е готов да започне нова възходяща тенденция след период на консолидация.

20.05.2024 11:02 1 мин. четене

Крипто кит инвестира над $100 милиона в Биткойн – оптимизма на пазарите се завръща

На фона на неотдавнашната волатилност на Биткойн крипто кит натрупа 1,590 BTC от топ крипто борсата Binance.

20.05.2024 10:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.