НАЧАЛО Прессъобщения

Над 700,000 души крипто общност. Предпродажбата на 99Bitcoins може да промени пазара

17.04.2024 11:05 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Над 700,000 души крипто общност. Предпродажбата на 99Bitcoins може да промени пазара

99Bitcoins стартира съвсем скоро своята предварителна продажба, която има за цел да събере средства за проекта и за неговите награди. Но какво можем да очакваме от $99BTC?

Крипто пазарите са много динамични и все повече инвеститори търсят начин да генерират средства от тях. Но понякога са нужни знания. Затова и 99Bitcoins се превръща в топ избор за мнозина – особено предвид airdrop събитията, които могат да се състоят на сайта.

Посетете 99Bitcoins

Каква е ползата от 99Bitcoins за крипто инвеститорите?

99Bitcoins се отличава от обичайните меме криптовалути, предлагайки реална полза и добавена стойност за своите потребители. Токенът $99BTC е въведен в рамките на иновативната концепция “Learn-to-Earn” (L2E), която награждава потребителите за тяхното старание за научаване на нови неща, както и като ангажираност с платформата. Тази модел предлага на потребителите възможност да спечелят токени, докато учат за криптовалути чрез интерактивни курсове, куизове и уроци. По този начин се стимулира образователния процес, пък и се подкрепя активното участие на общността.

Събраните над $370,000 до момента доказват високия интерес към проекта и увереността на инвеститорите в неговия потенциал. Ниската цена на токена от $0.0101 прави $99BTC достъпен за широк кръг от инвеститори, което улеснява привличането на нови участници и разширяването на общността. Този ранен финансов успех и подкрепа от страна на общността са силен атестат за устойчивостта и възможностите за растеж на проекта.

В допълнение, включването на $99BTC като важен елемент в образователната платформа на 99Bitcoins подчертава стремежа на проекта към иновации и непрекъснато развитие в областта на криптовалутите, предлагайки на инвеститорите не само финансова възвръщаемост, но и образователна стойност.

17% от общия брой токени са разпределени за награди. Как стоят нещата с другите токени?

От 99 милиарда общо предвидени токени на 99Bitcoins, 17%, или 16.83 милиарда, са заделени за награди в рамките на общността, което го прави едно от най-големите airdrop събития в историята на криптовалутите. Тези награди включват не само airdrop, но и други стимули за активни участници, които допринасят за платформата и нейното развитие.

Но това е само част от токеномиката на проекта. Допълнителни 15% от токените са разпределени за предпродажбата, предлагайки ранните инвеститори възможност да закупят $99BTC на намалена цена. Още 14% са предвидени за стейкинг награди, което насърчава дългосрочното задържане на токените и подкрепя стабилността на мрежата.

За развитието на проекта и платформата са отделени цели 23%, които осигуряват необходимото финансиране за бъдещи иновации, подобрения и мащабиране. Допълнителни 8% от токените са предназначени за осигуряване на ликвидност на различните борси, докато последните 23% от токените са насочени към маркетингови инициативи, които целят да увеличат популярността и достъпността на 99Bitcoins в крипто общността.

Посетете 99Bitcoins

Мога ли да участвам в airdrop-a?

Може да се каже, че няма по-хубавото нещо от това да се печелят безплатни токени. А още по-хубаво е, че $99BTC ви предлага такъв шанс. 

За да участвате в airdrop-a на 99Bitcoins, който предлага вълнуваща възможност за спечелване на Биткойн на обща стойност $99,999, трябва да следвате няколко ясно очертани стъпки. 

Първо, регистрирайте се на уебсайта на 99Bitcoins, след това последвайте техните социални мрежи и предоставете адреса на вашия Биткойн портфейл. 

Ако сте участвали и в предпродажбата, ще трябва да предоставите и този крипто адрес. Всички тези действия се събират в едно цяло чрез удобния интерфейс на Gleam, което улеснява процеса. 

Самият факт, че проектът раздава награди от такъв мащаб, е силна индикация за тяхната ангажираност към общността и желанието им да стимулират широката аудитория.

Как да купя 99Bitcoins?

Ето едно кратко ръководство как да купите 99Bitcoins Token ($99BTC):

  1. Създаване на крипто портфейл: Изберете и създайте портфейл, който поддържа ERC-20 токени, като MetaMask или Trust Wallet. Уверете се, че е сигурен и запазете фразата за възстановяване на портфейла.
  2. Покупка на криптовалута: Закупете Ethereum (ETH), Tether (USDT) или Binance Coin (BNB), тъй като те обикновено се използват за размяна с нови токени.
  3. Достъп до предпродажбата на 99Bitcoins: Посетете официалния уебсайт за предпродажба на 99Bitcoins и свържете вашия портфейл. Внимавайте за измами и използвайте само официални връзки.
  4. Участие в предпродажбата: Следвайте инструкциите на страницата за предпродажба, за да размените вашите ETH, USDT или BNB за $99BTC токени. Потвърдете транзакцията във вашия портфейл и изчакайте токените да бъдат преведени.

Посетете 99Bitcoins


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути, които може да превърнат $50 в $5,000 до края на 2024 г: Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB) и Retik Finance (RETIK)

Инвеститорите винаги търсят следващата голяма възможност в криптовалутния пейзаж, която предлага значителни печалби.

20.05.2024 23:04 5 мин. четене

Едни от най-добрите меме монети: Кои са най-добрите меме монети, които да следите сега? ButtChain, Dogecoin, Pepe, MAGA и BOOK OF MEME

Меме монетите завладяха света на криптовалутите, съчетавайки хумора с финансовите възможности по начин, който завладява както опитните инвеститори, така и новодошлите.

20.05.2024 23:02 4 мин. четене

Toncoin се доближава до най-високата си стойност, докато Render продължава възходящия си тренд; Предпродажбата на Rebel Satoshi ($RECQ) печели нови инвеститори

Подновяването на бичия импулс при водещите криптовалути привлече повече инвеститори на пазара. В резултат на това Toncoin (TON) се доближава до своя ATH, докато Render (RNDR) продължава да държи зелена свещ.

20.05.2024 17:00 4 мин. четене

Втори етап на предпродажбата на DTX се разпродава след слуховете за листване на централизирани борси, привличайки китовете на Ethereum и Dogecoin

Пазарът на криптовалути е свидетел на забележително развитие. Втори етап на предварителната продажба на DTX се разпродаде за рекордно кратко време след слуховете за предстоящо листване на централизирана борса (CEX). Това събитие привлече вниманието на китовете на Ethereum и Dogecoin, което доведе до значителни пазарни движения.

20.05.2024 16:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.