НАЧАЛО Прессъобщения

Dogeverse събра $1 милион в рамките на по-малко от 48 часа и може да се разпродаде до седмица?

11.04.2024 10:35 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Dogeverse събра $1 милион в рамките на по-малко от 48 часа и може да се разпродаде до седмица?

Dogeverse е мултичейн платформа, която вече функционира на блокчейни като Eterium, BNB Chain и Polygon, и планира да интегрира допълнително със Solana, Avalanche и Base. 

Това улеснява инвеститорите да използват предпочитаната от тях мрежа, което осигурява гъвкавост, намалени такси за транзакции и по-бързи обработки. 

Забележителният старт на Dogeverse е явен. Събрани са над $1 милион за по-малко от 48 часа, което подчертава значителния интерес и потенциал за растеж. Не е без значение, че вторият етап на ICO-то стартира 2 дена преди планираното.

Посетете Dogeverse

Какво е Dogeverse?

Dogeverse се утвърждава като меме криптовалута, която печели сърцата на инвеститорите чрез уникални характеристики и стратегически възможности. Това е и първият DOGE токен, работещ на шест различни блокчейна. $Dogeverse ще може да се закупи на Етериум, BNB Chain, Polygon, Solana, Avalanche и Base, което предлага изключителна гъвкавост и широк обхват на операции.

Ниската цена на токена от само $0.000291 прави Dogeverse достъпен за широк кръг от инвеститори, позволявайки им да влязат в проекта с относително малки суми, което е особено привлекателно в преддверието на “Деня на DOGE”. Този ден често свързва крипто общността около темата за DOGE и меме токените, подпомагайки допълнителния интерес и инвестиции в Dogeverse. Най-ранните инвеститори успях да се насладят на огромни стейкинг награди през вчерашния ден.

Ентусиазмът на крипто общността за Dogeverse се подхранва от неговата мултиверижна структура и потенциал за иновации в меме криптовалутния пространство. Това предизвиква вълна от оптимизъм сред инвеститорите, които виждат в Dogeverse не само забавна инвестиция, но и платформа с реален растеж и развитие. Събирането на значителни средства в кратък срок допълнително потвърждава интереса и вярата в потенциала на Dogeverse да се превърне в ключов играч на пазара на меме криптовалути.

Токеномика на проекта

Както знаем, всички успешни криптовалути имат токеномика, която е предпоставка за успех. Токеномиката на Dogeverse е внимателно структурирана, за да подпомогне устойчивото и балансирано развитие на проекта. Токените (общо 200 милиарда) са разпределени по начин, който стимулира дългосрочната инвестиция и участие в екосистемата. Ето разпределението на токените на Dogeverse:

  • Предпродажба 15%. 30,000,000,000 токена са заделени за ранен достъп на инвеститорите на предпочитана цена.
  • Стейкинг 10%.20,000,000,000 токена са предназначени за стимулиране на държането на токени и стабилност на мрежата.
  • Проектни средства 25%. 50,000,000,000 токена отиват за развитие и мащабиране на проекта.
  • Ликвидност 10%. 20,000,000,000 токена осигуряват ликвидност в обмените, улеснявайки търговията.
  • Маркетинг 25%. 50,000,000,000 токена за реклама и изграждане на общност.
  • Фонд за екосистемата 10%.  20,000,000,000 токена за нови партньорства и функционалности.
  • Борси 5%. 10,000,000,000 токена за бъдещи листинги на борсите.

Как да закупя Dogeverse?

След като сте убедени, че $DOGEVERSE заслужава внимание, нека преминем и към покупката. Вярваме, че всички имате крипто портфейл, затова и няма да ви показваме как да си направите такъв. 

  1. Посетете сайта на предпродажбата: Отидете до официалния сайт на Dogeverse за предпродажба, където ще намерите актуална информация и възможности за закупуване на токени.
  2. Свържете крипто портфейла си: Когато сте в сайта, можете да свържете своя портфейл, като натиснете бутона “Connect Wallet” и изберете блокчейна, чрез който да захраните покупката си. Avalanche & Polygon са най-евтините опции.
  3. Обменете токени: След като сте свързали портфейла си, изберете сумата от наличните ви средства, която искате да инвестирате, и извършете обмена за токени на Dogeverse.
  4. Потвърдете транзакцията: Проверете детайлите на транзакцията, включително количество токени, които ще получите, и таксите за транзакция, ако има такива. След като сте уверени, че всичко е наред, потвърдете покупката.

Посетете Dogeverse


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Бързото набиране на $4.9 милиона от Algotech става популярно, докато цената на Chainlink експлодира след токенизацията на фонда

Наскоро пазарът на криптовалути стана свидетел на двойна доза вълнение. Първо, цената на Chainlink (LINK) отбеляза значителен скок, привличайки вниманието на инвеститорите.

18.05.2024 8:59 4 мин. четене

Следващата голяма монета: Топ 5 на претендентите за най-добра меме монета за 2024 г.

В постоянно развиващия се свят на криптовалутите меме монетите се превърнаха в уникална и често чаровна подгрупа на дигиталните активи.

18.05.2024 1:01 5 мин. четене

Топ крипто инфлуенсърите са възхитени от старта на Retik Finance (RETIK) на 21 май: Добра инвестиция ли е RETIK?

В динамичния свят на криптовалутите, където иновациите и промените са норма, често се появяват нови проекти, всеки от които се бори за вниманието и инвестициите на постоянно нарастващата общност от крипто ентусиасти.

18.05.2024 1:00 3 мин. четене

Как екипът на ETFSwap (ETFS) изгражда една от най-добрите платформи за търговия с ETF: Пътна карта

Екипът на ETFSwap (ETFS) представи своята иновативна пътна карта за това как изгражда най-добрата платформа за търговия с ETF директно върху блокчейн.

17.05.2024 21:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.